corolla , megane (acil)
Arkadaşlar şimdi durum şu
araç 0 alınacak
1.8hybrid corolla
1.5bluedci icon
1.3 tce icon
3 aractan biri alınacak (1.3tce son ihtimal yakıttan dolayı)
en kısa zamanda alınacak bayiler devamlı zam yapıyor o yüzden acil baslıgı koydum
araç batıkaradenizde kullanılacak yokuşlu bi şehir haliyle bu yüzden hybrid motordan ne derece verim alabilirim ona takıldım
normalde kalite konfor ve sorunsuzluk konusundan dolayı corolla hybridi bayilerle konustum son raddeye bile geldim
ama bu yokuslu sehir ici yollar meselesine kafa takıldı .hybrid bu kosullarda verimli olacak mı, devamlı benzine cekip cayır cayır bagıracak mı en ufak meğimde.
bu zamana kadar manuel hisli arabalar kullanildi toyota dedikleri kadar hissiz kotu bi araba mi.
ozellikle dedigim gibi yokuslardan korkuyorum
bu gibi sebeplerden oturu bayinin elinde 2025 1.5bluedci icon megane var. onu dusundum ama fiyatlar hemen hemen ayni(idi). toyotaya bu ay yine zam geldi her ay nerdeyse 100k zam koydular dream pakete
megane 1.5bluedci icon a+300tl
corolla 1.8 hybrid dream a+360tl
bir de en kotu ihtimal olarak 1.3tce icon var o da a+100tl
dedigim gibi bu arabalar hakkinda bilgisi iyi olan varsa sevinirim otv muafiyetli alinacak 5 sene satis yasak
gunluk ortalama 50km kullanilacak ama yollar dedigim gibi trabzon rize gibi olmasa da karadeniz yolu yokuslu bi sehir
uzunyol senede 1 falan
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
17 Yanıt
0