Endüstriyel PC’ler ve otomasyon projeleri için yüksek performans mı arıyorsunuz?
AMD Ryzen Embedded 9000 Series, Zen 5 mimarisi, DDR5 ve PCIe 5.0 desteğiyle hem hızlı hem enerji verimli bir çözüm sunuyor. Bu işlemcilerle performansınızı artırmak isteyenler için Serverpark.com.tr en güncel ürün bilgilerini ve teknik detayları sunuyor.
Temel Özellikler:
- 16 Çekirdek / 32 İş Parçacığı
- Temel Frekans: ~4.3 GHz / Maks Turbo: ~5.7 GHz
- Önbellek: 128 MB
- TDP: 65-170 W
Makine görüşü, video analiz ve endüstriyel uygulamalarda yüksek verimlilik sağlamak için bu seriyi tercih edebilirsiniz.
Detaylı teknik bilgiler ve fiyat seçenekleri için Serverpark.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Sunucum için Intel Core Ultra 9 285K aldım – mükemmel performans!
Merhaba arkadaşlar,
ServerPark.com’dan yeni sunucum için Intel Core Ultra 9 285K işlemci aldım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Şu ana kadar kullanım performansı gerçekten etkileyici; özellikle yüksek trafikli uygulamalar ve yoğun veri işleme senaryolarında farkı hissediyorsunuz.
Juniper EX-SFP-10GE-SR 10Gb SFP+ Gbic - PN: 740-021308
Juniper 740-021308 modeli, veri merkezleri ve yüksek hızlı ağ bağlantıları için tasarlanmış 10GbE SFP+ Short Range (SR) optik transceiver modülüdür. 850nm dalga boyu ile çok modlu fiber (MMF) üzerinden maksimum 300 metre mesafeye kadar veri iletimi sağlar. Juniper cihazları ile tam uyumlu, güvenilir ve orijinal bir yedek parçadır.
$28,00 + KDV tutarında Satılmaktadır.
#Serverpark #ikinciel #server #sunucu #refurbished
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0