Freelands - RPG, Sandbox, Krallık Yönetimi
Merhaba,
Uzun zamandır üstünde uğraştığımız bir oyun var ve bir kaç ay içerisinde erken erişim olarak çıkarmayı planlıyorum. Destek için istek listesine ekleyebilir, sorularınız ve istekleriniz varsa bana bildirebilirsiniz. Steam sayfasında şuan belirtilmiyor ama çıktığında Türkçe dil desteği olacak.
Steam: https://store.steampowered.com/app/4480710/Freelands/?utm_source=donanimh
---
Freelands, sandbox yapısı ve RPG unsurları içeren bir krallık yönetimi oyunudur. Küçük ve dağınık bir yerleşimde şehire yardım ederek yolculuğunuza başlarsınız, yavaş yavaş güven kazanır, söz sahibi olur ve belirsiz bir köyü güçlü bir şehre, ardından da kendi krallığınıza dönüştürürsünüz.
Başlangıçta sadece bir yabancısınız. Kimse size bir ünvan vermez, kimse sizden bir şey beklemez. Ama alınacak kararlar, kurulacak düzen ve yönetilecek insanlar var. Attığınız her adım, kazandığınız her itibar puanı sizi daha büyük bir sorumluluğa yaklaştırır.
Her şehir sizi farklı tanır. Bir yerde saygın bir lider olabilirsiniz, başka bir yerde ise sadece bir yabancı olabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar ekonomiyi, insanların güvenini, üretim zincirlerini ve siyasi dengeleri doğrudan etkiler.
Üretimi planlayın, kaynakları dengeleyin, ticaret ağları kurun, iş gücünü dağıtın ve kriz zamanlarında yön belirleyin. Köyler büyür, şehirler gelişir ve güç dengeleri değişir.

Web Tabanlı Ekonomi Oyunu
Selamlar, Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir oyun projemiz mevcut. Son testlerimizi bitirdik ve yayına aldık. Oyun hala beta yayındadır ve hala hata ve eksiklikler görebilirsiniz. Bize bildirirseniz en kısa sürede çözümleyeceğiz. Ayrıca mobilide %100 destekliyor. Hem telefonlarınızdan hem bilgisayarlarınızdan takip edebilirsiniz.

Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0