Oyun oynayarak Token kazan. Pasif gelirin olsun.
Merhabalar Donanım Haber Ailesi!
Oyun futbol temalı ve yeni başlamış durumda. Forumda bir arkadaş sayesinde keşfettim. Ufak bir inceleme yaptım, gerçekten efor harcayanların ciddi rakamlar kazandığını gördüm.
Çok vakit ayırmak istemeyenler için de uygun görünüyor; çünkü bir sezon yaklaşık 2.5 ay sürüyor ve günde 15-20 dakika ayırarak bile güzel kazançlar elde edilebiliyor.
Oyunun adı:Efsane Başkan
Oyun mantığı:
Kendi takımını kurup, tesislerini geliştiriyorsun. Saatlik kazancın arttıkça para biriktirip oyuncularını güçlendirebiliyorsun. Lig sistemi var, diğer oyuncularla maç yapıyorsun. Lig henüz 3 gün önce başladığı için çok geride kalmış sayılmazsınız.
Referansla kayıt olanlar 100.000 oyun parası kazanıyor.
Referanslı Linkim:
https://nosurrender.studio/ref/og4Ci9VoF/?p=mbl
Referans kodum: og4Ci9VoF
Sezon sonunda kazandığın ödül, seçtiğin takımın token’i olarak Paribu hesabına yatırılıyor.
Yapman gerekenler:
- Paribu hesabına sahip olmak
- Tether cüzdan adresini oyuna tanımlamak
Sezon sonunda kazançlar seçtiğiniz takımın token'i olarak hesabına geçiyor.
Referanslı Linkim:
https://nosurrender.studio/ref/og4Ci9VoF/?p=mbl
(100.000) oyun parasını cukkalarsın.
Referans kodum: og4Ci9VoF
Referansız Linkim:Buraya tıklayarak referansız şekilde üye olabilirsin.(100.000) oyun parasını kaçırırsın.
OYUN TANITIM GÖRSELLERİ

KAZANÇ GÖRSELLERİ

OYUN HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUYU SORABİLİRSİNİZ, HEPİMİZ KAZANALIM İSTİYORUM. TRENİ KAÇIRMAYALIM DONANIM HABER AİLESİ. BANA REFERANSSIZ DA KAYDOLSANIZ YARDIMCI OLURUM HER KONUDA.
Oyun bilgisi;
1) Sezon neyi ifade eder, ne kadar sürer ve sezon bittiğinde ne olur?
Efsane Başkan'da "sezon", belirli dönemlerde oyunun tamamen sıfırlandığı ve o dönem boyunca kazanılan ödüllerin dağıtıldığı süreci ifade eder. Sezon süreleri değişiklik gösterebilir ancak genellikle birbirine yakın aralıklarda tamamlanır. Sezon başladıktan kısa bir süre sonra bitiş tarihi açıklanır. Sezon sona erdiğinde tüm oyuncuların ilerlemeleri sıfırlanır ve o sezon için belirlenen ödüller, önceden duyurduğumuz kriterlere göre tüm kullanıcılara dağıtılır. Yeni sezon başladığında herkes takımlarını sıfırdan kurar. Bu sistem, oyuna sonradan katılan kullanıcılar için de adil bir rekabet ortamı sağlar.
2) Ödül sistemi nedir?
Her sezon başında, sezon sonunda dağıtılacak olan başlangıç ödül miktarını duyururuz. Bu ödül miktarı, kullanıcıların oyunda izledikleri reklamlar ve gerçekleştirdikleri davetler sayesinde her gün artar. Güncel ödül miktarı oyundan anlık olarak takip edilebilir. Ödül havuzuna sponsor gelirleri de eklenir.
3) Ödüller hangi kriterlere göre ve kimlere dağıtılır?
Kullanıcılar, sezon sonunda dört ana kriter üzerinden değerlendirilir:
- Saatlik Kazanç
- Taktik Puanı (TP)
- Lig Performansı
- Davet Sayısı
Tüm bu kriterler bir araya getirilerek adil bir ödül dağıtımı yapılır. Kriterlerin ağırlık oranlarını paylaşmıyoruz, ancak en önemli etkenin davet edilen kullanıcıların aktifliği olduğunu belirtmekte fayda var. Davet ettiğiniz kullanıcılar ne kadar aktifse, alacağınız ödül de o kadar yüksek olur.
4) Ödüller kullanıcılar tarafından talep edilmezse ne olur?
Sezon tamamlanıp ödül miktarları açıklandıktan sonra, ödül talep etmeniz için 15 gün süreniz vardır. Bu süre boyunca ödüller düzenli aralıklarla toplu şekilde gönderilir. 15 günün sonunda talep süreci kapanır ve talep edilmeyen ödüller bir sonraki sezona devreder.
5) Reklamların ödüle katkısı nedir?
Ödül havuzunun büyümesinde en kritik faktörlerden biri reklam geliridir. Reklamlar, projenin sürdürülebilirliği için hayati öneme sahiptir. Kullanıcılar ne kadar çok reklam izlerse, biz de havuzu o kadar büyüterek herkese daha yüksek ödüller sunabiliriz.
6) Reklamlar oyun içinde ne gibi avantaj sağlar?
Efsane Başkan'da reklamlar tamamen isteğe bağlıdır. İzlediğinizde size ekstra kazanç sağlar: daha hızlı idman, ekstra enerji, moral artışı, iki kat kazanç gibi avantajlar elde edebilirsiniz.
7) Reklam sayılarında bir sınır var mı?
Reklamlar sınırsız değildir; günlük belirli sayıda izleyebilirsiniz. Ancak bu sayı, oyunda ilerlemenize yardımcı olacak şekilde dengeli tutulmuştur.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kripto Para ve Madencilik

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0