Merhaba, 15 -16 sene casper nirnava 15.6 - corei7 - 8gb ram - nvıdıa geforce gt 420m (2 gb) kullandım, bilgisayar hala günlük işlerde tıkır tıkır çalışıyor ama video düzenleyici programlarda ,borsa ile ilgili programlarda ve yeni nesil oyunlarda artık yetmiyor. Bu yüzden yine uzun soluklu kullanabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 100k civarında, en az 32 gb ram, en az core i7 ve en az nvıdıa rtx 5070 tarzlarının ve eş değerlerinin altında olmasın istiyorum. Laptop önerilerinizi bekliyorum, aciliyetim yok, bilgisayarı bulduktan sonra olursa kasım indirimlerinde alacağım.
Merhaba, Şu an hala 2011 yılında aldığım Casper Nirvana 15.6 bilgisayarı kullanıyorum. Günlük işlerim için kullandığımda bir sıkıntı yaşamıyorum fakat bir video kesip birleştirmek için program açtığımda veya bir kaç program aynı anda açtığımda bilgisayar aşırı derecede ısınıyor ve fan sesi oluyor. Bilgisayar özelliklerini aşağıya atıyorum. Yerimde olsanız bilgisayarın özelliklerini mi yükseltirsiniz yoksa yeni bir bilgisayar mı alırsınız ? Yeni bilgisayar alırım diyenler için bütçem 100 bin TL civarı olur, bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar

Yeni Kayıt
 Yeni Kayıt
 Takip Et
 Takip Et

Özel Mesaj
 Özel Mesaj

Görüntülenme
Görüntülenme  Yanıt Yok
 Yanıt Yok
         Yanıtla
 Yanıtla