Beleş TiVi
arkadaşlar merhaba
piyasadaki uygulamaları telefona veya tv'ye indirince o kullanışsız ve sürekli reklam çıkmasından bıkmıştım.
uygulamayı kurduğunuz saniye; trt, star, atv, show tv gibi bütün ulusal kanallar, haber ve çocuk kanalları şak diye karşınızda.
ekstra hiçbir link aramanıza, dosya veya liste yüklemenize gerek yok. indir, kur ve direkt izle. (tam tembel işi)
diğer pratik özellikleri de kısaca özet geçeyim:
telefonda kullananlar için: yatay ekranda efsane pratik. zırt pırt ekranı kaplayan, çarpısına basılmayan o kanser reklamlardan yok. otobüste, metroda açıp direkt izlemelik.
tv/box kullananlar için: tamamen tv kumandasına (d-pad) göre tasarlandı. sağ-sol tuşlarıyla kanal gezmek çok rahat.
"benim kendi paralı/ücretsiz m3u veya xtream listem var" diyenleri de unutmadım, ayarlardan saniyesinde ekleyebiliyorsunuz.
uygulamadan çıkıp tekrar girdiğinizde en son izlediğiniz kanaldan devam ediyor.
otobüste telefondan ya da akşam evde android tv'den "indirip direkt izleyebileceğim" adam akıllı bir uygulama arayanlar için link şurada:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunargames.canlitv
indirip deneyenler play store'da sadece 10 saniyesini ayırıp ufak bir yorum ve 5 yıldız bırakırsa çok makbule geçer.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
1