Büyüme plağı açık mı

Merhaba iyi günler 17 yaşındayım 18ime 1 ay var 161 cm boyundayım ve geçmişte yaklaşık 13-14 yaşlarında kansere yakalanmıştım kemoterapi, radyoterapi ve otolog ilik nakli oldum şuan geçti sadece 4-6 aylık kontrollere gidiyorum endokrine gittim testosteronun vücudumda az üretildiğini söyledi o yüzden sustanon 250mg verdi 170 olsam da yeter bana 161 aşırı kısa isteyen olursa omurga röntgeni de atabilirim
Silme
Silme
Fiber İnternet Sorunu
Merhaba iyi günler arkadaşlar şimdi yeni bir daireye taşındım ve binada internet olmadığını gördüm ama şöyle binanın önünde VDSL hattı var ayrıca binaya kadar da turuncu kablo çekilmiş ama kurulum yapılmamış. Türk Telekom'u aradığımda da ön başvuruda bulunun dediler. Yaptım 24 ay takip süresi veriyorlar bu sürenin çok uzun olduğunu işimin internet üzerinden olduğunu söyledim. Biz bir şey yapamayız diyorlar. Btk, cimer, açık kapı, bulunduğum ılık belediyesine, ilçenin belediyesine, Twitter'dan, Instagram'dan her taraftan başvuruda bulundum ama sonuç yok ne yapabilirim bitişiğimde ki binada bile VDSL bulunurken benim bina da hiç bir şey yok çok saçma.

Resimdeki kutunun ne olduğunu bilmiyorum belki önemlidir diye paylaşıyorum. Birde diğer forumlarda görmüştüm elektrikçi de bağlayabiliyormuş galiba bu doğrumu acaba sizce hangi yolu izlemeliyim.
Teşekkürler.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0