Balkanlara gidiyoruz
6 ülke 17 şehir ücretsiz ve vizesiz geziyoruz 🥳Program dahilinde Balkanlara gidiş dönüş uçak bileti dahil, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, balkan eğlence geceleri...
Gençlere kültürel çeşitliliği keşfetme, ufuklarını genişletme ve yeni deneyimler edinme fırsatı sunarak, Balkanlar'ın zengin tarihini ve kültürünü yerinde deneyimlemelerini sağlamak. Aynı zamanda, gençler arasında dayanışmayı teşvik ederek, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir seyahat kültürü oluşturmak.
Gençlerin sınırları aşarak farklı kültürlerle buluştuğu, ilham aldığı ve kişisel gelişimlerini güçlendirdiği bir Balkan ağı oluşturmak.
BaGeHa Nedir?
Bu sene sen de yurt dışına çıkmak istiyorsun ama yeterli bütçen yok mu? O zaman bu proje tam sana göre. BaGeHa yani Balkan Gençlik Hareketi 18-35 yaş arası gençlere Balkanlar'da ücretsiz gezme, görme ve network kurmayı sağlıyor. Karadağ, Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Makedonya ve Sırbistan gibi 6 Balkan ülkesini kapsayan rotalarda, toplamda 17 sehir gezilif. Pro gram kapsamında uçak bileti, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, Balkan eğlence geceleri ve grup aktiviteleri dahil birçok hizmet sunmaktadır.
Haydi sen de başvur ve bu macerada bize ortak ol✨️🥳
Balkan Gençlik Hareketi
Herkese merhaba arkadaşlar, ben Zehra Kastalmış. Tesadüfen Instagram'da gördüğüm bir projeye katıldım ve bu proje Balkan Gençlik Hareketi. Balkan Gençlik Hareketin'de 4. aşamadayım(son aşama). Bu projede bulunmak benim için çok heyecan verici. Umarım bu sene Balkanlar'da güzel bir deneyim elde etmek şansım olur. Hem deneyim ve tecrübeleri olmuş olacak benim için.
Siz bu projeyi duydunuz mu? Kaçıncı aşamadasınız?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 130 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları