Yakın zamanda Fethiye Ölüdeniz taraflarında yer alan Kabak Koyu'ndaydım. Aladere Şelalesi'ne bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bu zamana kadar yürüdüğüm en iyi rotalardan biriydi; gerek manzara, gerekse yürüyüş parkuru. Duyduğuma göre, zor yoldan giderken maalesef ölenler olmuş.
Yakın zaman önce Kabak Koyu’ndaydık. Yıllardır buraya giderim, bu sene bana farklı geldi. Öncelikle birçok camping kapanmış; söylentilere göre ruhsat sorunları varmış ve eski Kabak Koyu kitlesi tamamen değişmiş. Aladere Şelalesi rotası hâlâ eski tadındaydı ama şelalenin suları da epey azalmış. Yakın zamanda giden var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
GÜRCİSTAN BATUM'UN BİLİNMEYEN YÖNLERİ
Yakın zamanda Batum'a kısa bir ziyaret gerçekleştirdik. Gitmeden önce internetten baya bir şey okuduk, çoğu da işimize yaradı.
Gittiğimizde kumarhanelere falan hiç uğramadık. Açıkçası aklımızda da yoktu. Ama Türkiye'ye döndüğümüzde çoğu kişi "Nasıl gitmezsiniz ya, Batum'a gitmiş sayılmazsınız" dedi.
Şimdi ister istemez düşünüyoruz, acaba bir şey mi kaçırdık? Bizim için şehirde gezmek, yemek yemek, sahilde takılmak daha ön plandaydı.
Daha önce giden ya da orayı bilen arkadaşlar varsa, bir dahaki sefere nelere dikkat edelim diye fikir almak isteriz.
Selamlar
Eşimle beraber son birkaç yıldır gezmeye başladık. Eskiden 5 yıldızlı otel bakarken, şimdi “şurada çadır kurulur mu”ya bakıyoruz. 😅
Sizde de oldu mu böyle bir dönüşüm?
Yani artık tatil değil de, biraz daha “kaçış” gibi geliyor bize bu işler.
Biz yaşadıklarımızı bir blogda toplamaya başladık:
Siz nasıl geziyorsunuz?
Planlı mı, plansız mı?
Kamp mı otel mi?
Son zamanlarda sizi şaşırtan bir yer oldu mu?
Yorumlara çok açığız, belki biz de sıradaki rotayı sizin fikirle şekillendiririz 🙂
İlgi Alanları: seyahat, tatil, tatil rotaları, yaz tatili, kış tatili
|
Seyahat ile ilgili elimizden geldiğince deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. 🔗www.neisinvaroralarda.com |
|
Türkiye'de Bir Seyahat Bloğu https://neisinvaroralarda.com/ |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Gezi ve Turizm

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0