win10 hataları ve mavi ekran problemleri
Selamlar,
Daha önce defalarca kez Windows kurdum, format attım veya disk klonladım ancak yeni bilgisayarımda dün 7defa Windows 10 ve Windows 10 Pro kurmaya çalıştım bilinen her yöntem ile. Ancak her seferinde cihazın kurulumunu, gerekli ayarlamaları ve güncellemeleri yaptıktan sonra tam bitti derken bazı programlardan direkt atma, Google'da hay aksi hatası veya pc de bağlantı hataları yaşıyorum bunları çözmeye çalışırken de sürekli mavi ekran hataları alıyorum defalarca kez denedim ama sonuç yok. Windows Update'te son iki güncelleme kalıyor onları yapmıyor tam bitmek üzere iken tekrardan mavi ekran hatası alıyorum bunu nasıl çözerim.
Cihaz özellikleri: İ3 10105F - 8GB 2400MHZ RAM - H410M ANAKART - RX550 EKRAN KARTI VE 240GB SSD BULUNMAKTA.
Minidump dosyaları:
google docsSelamlar,
Bu yıl mezuna kalacağım ve mezuna kalmışken puanımın yettiği iki yıllık bir açık öğretim üniversitesi yazmak istiyorum örneğin Atatürk Üniversitesi bilgisayar programcılığı gibi. Böylelikle hem OBP kırılmayacak hem de mezuna kalmışken açıktan okuduğum bir bölümün ilk yıllığını bitirmiş olacağım. Bir yıl sonra YKS'yi kazandıktan sonra hedefime ulaşabilirsem o okuldaki ilk yılımda ben bir aö üniversiteden mezun olmuş olacağım bunun kariyerim için faydalı olacağını düşünüyorum. Sizce bunu yapmak mantıklı mı dediğim gibi olur mu düşüncelerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0