Dolphinos emulator oyunları calısmıyor
Merhaba arkadaşlar dolphinos emulatorunun son sürümünü kullanıyorum iPad kullanıcısıyım ayriyeten de ama tabi oyunlara geldiğimiz zaman klasörün üzerine tıklıyorum olmuyor tabi dümdüz oyunu yüklemiyorum dosyalara gidiyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum ve dolphinos indirdiğim oyunun dosyasında kendisi beliriyor yani dolphinosun simgesi indirdiğim oyunun fotoğraf oluyor dosyaları da güvenli yerden yüklüyorum hatasız bir dosya tabi YouTube’dan da videolarını inceliyorum aynısını yattığım halde ben de açılmıyor üstüne tıklıyorum açılmıyor bana yardımcı olur musunuz yarın köye gideceğim oyunları indirmem gerek

0x800705b4 Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben bir tane Instagram hesabından bir adet hesap satın aldım dün gece kurmuştum hesabı giriş yaptım FIFA 15’e indirdim ama ondan önce tabi onu ana Xbox yaptımoyununuz kuruluyor bu işlem bir 2 dakika sürecek adlı bir şey söyledi ondan sonra da şu hata kodunu verdi0x800705b4
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Fifa 15 server sorunu
Bir dosyayı 32 bitten 62 bite cıkartabılırmıyız
Merhaba arkadaslar ben bır fıfa 14 hayranıyım ve ipad 8. Nesıl surumu ıse 18.5 bu fıfa 14 eskı bır oyun oldugu ıcın 32 bıt duzeyındedır ben bunu ıcını acıp(tabletten bılgısayarsız sekılde) içindeki 32 biti 64 bıt yapabılırmıyım yada fıfa 14un 64 bitlik bır dosyasını nerden bulabılırım (ipa dosyası olucak dedııgm gıbı 64 bit)yardımcı olursanız sevınırım
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 341 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun