ARACIMDAN DİREKSYONU DÖNDÜRÜNCE SES GELİYOR
Arkadaşlar selamın aleyküm aracım golf 7 direksiyonu sola çevirdiğimde giderken ses geliyor uğultu sesi gibi takır tukur bi ses değil sadece sürtme uğultu sesi gibi sağa döndürdüğümde asla gelmiyor sadece sola döndürdüğümde bir ustaya götürdüm şanzımandan olabiliceğini söyledi vitesteyken dönüşte geliyor boşa aldığımda kesiliyor ama şanzımandan olsa sağa döndürdüğümdede direksiyonu gelmez mi
veya düz giderkende gelmez miydi anlayan yardımcı olabilicek birileri varsa şimdiden teşekkürler.
700-750BİNE HANGİ ARAÇ ALINIR
Arkadaşlar sıkıntı çok çıkarmıycak manuel veya otomatik farketmez birazda genç işi (leon,golf) tarzı 2013 yukarsı araç arıyorum hata boya takıntım çok yok sıkıntı çıkarmasın kısa vadede yeter ne önerirsiniz. verebiliceğim para max 750 bin 100 daha koy 200 daha koy diye yanıt atmayın teşekkürler.
2025 te leon 1.2tsi alınır mı
700-800bin tl arası 1.2 tsi 2014 model civarı leonlara bakıyorum bu fiyatlara bir kaç parça boyalı km side 150-210k bantları arasında değişiyor manuel veya otomatik farketmez sizce bu fiyatlara bu araç alınır mı aktif kullanan varmı sizce nasıl
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0