Taahhütsüz internet veya sim kartlı internet
Merhaba arkadaşlar , yazlık yerdeyim ve uzun yıllar internet altyapısı yoktu. Yakın zamanda fiber altyapı gelmiş ve daha sonra kablo evlerin bahçelerine kadar çekilmiş. Internet bağlatmak istiyorum ancak taahhütlü bir internet sözleşmesi yapamam. Taahhütsüz bir anlaşma yapmam lazım. Türk telekomun taahhütsüz seçeneği var mı ? Eğer yok ise Türk telekom altyapısını kullanan taahhütsüz ve güvenilir internet servis sağlayıcısı önerebilir misiniz ?
Bu arada sim kartlı superbox kullananlar olduğunu duydum. Ancak onlarda da 12 ay taahhüt şartı var sanırım. Bir ara vodafone un benzer bir sim kartlı internetini duymuştum ancak onla ilgili güncel bilgi de bulamadım. Bu şekilde olup taahhütsüz sözleşme yapan bir firma biliyor musunuz ?
Uydu Alıcısı Kumandası
Merhaba arkadaşlar , şu ufak , özelliksiz uydu alıcılarından kullanıyoruz , ucuza almıştık. Alet çalışıyor fakat kumandası bozuldu , pek çok tuşu çalışmıyor. Kumandada " Magbox natural plus" yazıyor sanırım cihazın markası da bu. Tanıyan eden var mı ? Bu alete uyumlu bir kumandayı nasıl bulabilirim ?
Numaralı Güneş Gözlüğü
Merhaba arkadaşlar , normalde lens üzerine normal güneş gözlüğü takıyorum. Ancak tatil zamanı deniz , kum vs. durumlarından ötürü ve araç kullanmam gerekirse diye bir numaralı güneş gözlüğü edinmek istiyorum. Her şey ateş pahası olduğu için optik dükkanında ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum. Numaralı güneş gözlüğü , normal numaralı gözlüğe kıyasla çok pahalı mıdır ? Ayrıca kaliteli marka bir güneş gözlüğü alıp onun camlarını değiştirmek de istemiyorum çünkü camı sebebiyle pahalı olan bir ürünü çöp etmek gibi geliyor. Bu yüzden optikte orta halli bir çerçeve seçip onu güneş gözlüğü yaptırmak mümkün müdür ? Son olarak mahalledeki güvenilir optikçi ile meşhur zincir optikçiler arasında çok büyük bir fiyat farkı olur mu ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0