Sahibindene yanlış beyan veren galerici
Merhaba öncelikle benim başıma bir olay geldi bu sürecin hukuki olarak bir yaptırımı var mıdır ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler.
Bir aracım vardı bunu galeriye satmak için götürdüm bende Ekspertiz raporu vardı ancak ben o firmaya güvenmiyorum dediler ve yeni ekspertiz yaptık biz bütün eksikleri ilana yazıp kimseyi yanlış yönlendirmek istemeyiz biz düzgün satıcıyız yalanı yaptılar sonuçta bende tanımadığım için belki düzgün insanlar vardır zihniyetiyle güvendim.Sonuçta bende kimsenin hakkına girmek istemem zaten eksikleri olduğu için uygunda bir fiyat söyledim ki alan insanda mağdur olmasın diye sonuç olarak ekspertizde benim eksperimde olmayan şeyler çıktı ve bundan dolayı fiyatıda düşürdük ben hala iyi niyetle kimse mağdur olmasın diye düşünüyorum hakka girmekten korktuğum için sonuçta herkesin başına gelebilir.Aracı sattıktan sonra abi bunun km düşürülmüş dediler araç 2011 2014 de muayeneye girmiş sıfır araç sonuçta dedik abi servis kaydı var baktık ki muayeneye girerken 120000 km düşürülmüş onunda dogrulugunun şüphesindeyim tabi şimdi biz bu aracı sana geri vereceğiz dediler dedim tamam ama sana biz bunu satacağız sonuçta biz seni dava edeceğiz niye sonuçta km düşürülmüş sen aldıktan sonra bizi şikayet etmeyeceğin ne malum dediler avukat ücreti bizim bütün masraflarımızı karşılayacaksın dediler yada anlaşacağız biz bu şekilde satacağız uygun satarız bilgilerin hepsini gireriz dediler bide kusurlarından dolayı kendi isteğimle şu kadar iade ettim şeklinde bir yazı yazıp bi miktar daha para iade ettim.İşleri bitince tabi bizi yere göğe sığdırmayan insanlar beni söz verdiği şekilde getirdiğim yere dahi bırakmadılar tabiki ben işkillendim ama iş işten geçti bi kaç gün sonra ilana koydu bir galeri eksperdeki hiç bir şey yazmıyor ve ben arabayı ilana koyduğum km den düşük yazmışlar ben muayene yaptırdığım km den daha düşük km yazmışlar hatta benim aldığım zamanki km’den daha az ben tabi bütün hepsinin ss ini aldım her gün, değiştirecekler mi diye yapmadılar tabi bi kaç gün sonra kaldırdılar ilanı şu anda başka galeri koymuş ilanı şimdide aynı önceki galeri gibi hep yalan dolan şeyler yazmışlar.Tabi bu galeriler kendilerinin yada arkadaşlarınındır kuvvetle ihtimal şimdi ben bunlar hakkında hukuki bir şey yapabilir miyim bir hakkım olur mu şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel