Ders kaydı yapıp gitmemek
Merhaba,2024 yılında yatay geçişle bir lisans programına kaydoldum.Aynı sene ders kaydı da yaptım iki dönemde de ancak derslerin hiçbirisine gitmedim yine iki dönemde de.Bu yıl da aynı şeyi yapmak istiyorum.Askerlik ya da öğrencilik durumu açısından bir sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Arkadaşlar, normalde üniversitede sayısal bir bölüm okurken burada bir gelecek görmediğim için tekrardan sınava hazırlandım bu sefer eşit ağırlıktan tabii ki 1818.oldum ancak yine de tatmin etmedi. Ankara hukuk Yeditepe YBS,Ytü iktisat arasında kaldım. Ancak Yeditepe'de ve Ytü’de 1 sene hazırlık var.Ayrıca o bölümler hakkında pek bilgi sahibi değilim. Ben zaten 21 yaşındayım. Hukuk içinse olumlu konuşan neredeyse görmedim. Ne yapacağım bilmiyorum.Tek isteğim kendime yetecek kadar maaş kazanmak.Ne olursunuz bir yardım eli uzatın.
OPTİĞİ VE KİTAPÇIĞI MASADA BIRAKMA
Merhaba,sınav açıklanmasına az bir süre kala bir şey aklıma takıldı.Ayt sınav bitiminde kitapçığımı ve optiğimi masamda bırakıp çıktım.Gözetmen öğretmen almıştır değil mi ? Tekrardan sayım yapılıyor mu sınav sonrasında? Masasında bırakın çıkan var mı benim gibi?
GEÇERSİZ SINAV YKS
Merhaba, Ayt sınav öncesinde kitapçıkları kontrol ederken maalesef o an dalgınlığıma geldi ve doğru düzgün kontrol edemedim.Sayfa numaralarına bakmadım ve hızlıca kitapçığı açıp kapattım.Elbette benim hatam.Sizce hatalı basımdan dolayı bana eksik sayfalı ya da yanlış kitapçık gelme olasılığı nedir? Sınav iptaline yol açacaktır çünkü bu.Çevrenizde eksik kitapçık denk gelen yakınlarınız oldu mu? Teşekkür ederim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
1