Site Adı: Elhobi
Site adresi: www.elhobi.com
Yazılım: Pazaryeri entegrasyonlu sağlayıcı
Hakkımda & Elhobi'nin Hikayesi
1991 yılında İstanbul’da doğdum. Eğitim hayatıma İstanbul Göztepe mah. Yeşilbahar İ.Ö.O da başladım, Haydarpaşa Anadolu Meslek lisesinde devam ettim ve sonrasında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Ancak asıl tutkum, üretim ve yaratıcılıkla iç içe olan alanlarda kendini gösterdi.
Yaklaşık 7 yıldır e-ticaret sektöründe, özellikle hobi malzemeleri satan kişi ve işletmelere destek veriyorum. Bu süreçte edindiğim deneyimlerle hem üreticileri hem de nihai kullanıcıları yakından tanıma fırsatı buldum. Sektörde en büyük sorun insanlar ile doğru iletişim kurmaktı. Bende kolları sıvadım ve Gerek ürün tedariki, gerekse pazarlama süreçlerinde edindiğim bilgi birikimi, kendi markamı kurmama yöneltti
2025 yılının başında Elhobi markasını hayata geçirdim.
Elhobi Nedir?
Markanın El kısmı El emeğinden gelmektedir. Çünkü satış yaptığımız sektör fabrikasyon üretim değil insanların el emeği göz nuru dökerek kişiye özel tasarımlar üretmesinden gelmektedir. Hobi kısmı da bu sektöre giren bir çok kişi öncelikle hobi amaçlı başlamıştır. Sonrasında ana kazanç kapıları olmuştur.
Elhobi, adından da anlaşılacağı üzere el emeğini, üretmeyi ve hobi tutkusunu destekleyen bir markadır. Epoksi, mum, sabun ve beton gibi farklı alanlarda üretim yapan amatör ve profesyonellere yönelik silikon kalıplar ve yardımcı yapım malzemeleri sunmaktayım.
Ürün yelpazemizde şunlar yer alıyor:
Epoksi kalıplar ve pigmentler
Kokulu mum kalıpları ve fitilleri
El yapımı sabun kalıpları ve katkı malzemeleri
Beton obje üretimine özel silikon kalıplar
Profesyonel yapım setleri ve başlangıç kitleri
Neden Elhobi?
Uygun fiyat sözü veremem ama sizi anlayan ve çözüm odaklı yaklaşım sözü verebilirim.
Hem bireysel hem de toplu tedarik sağlayabilirim.
Sorduğunuz her soruyu bilmesem de sektörüm ile ilgili ise araştırır size yardımcı olmaya çalışırım
Kalıplarımı yerli üretim ağırlıklı tercih eder ve önce kendim denerim.
Müşterilerimizi sadece “müşteri” değil, yaratıcı topluluğumuzun parçası olarak görürüm. Çünkü varlığınız ile şekillenirim.
Vizyonumuz
Türkiye’de ve dünyada evde üretim kültürünü yaymak, daha çok insanı üretmeye teşvik etmek ve hobi malzemeleri pazarında kaliteli, ulaşılabilir ve ilham veren bir marka olmak.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları