Belli olmayan Çip
İçimde bi sesler seslerden dolayı çalışamıyorum.İşleri yarım yapmak zorunda kalıyorum.İnterpol tarafından belli olmayan çip taktırıp dolandırdığında intihar eden biri haberi vardı 2008 li ya da 2011li yıllarmıydı neydi.
Neyse gerelim konuya ikidebir hangi işe girsem sorun çıkıyor daha önce olmuyordu 1 2 yıl kuralı mesela otobüsde sürekli uyumadan telefonda oynamayarak düşününce hiçbirşey olmuyordu.
Annemi arayıp 689 şirketi annemin üzerine yapmak istedim Ve geleceği görüyorum annem hayır kuruma bağışlamasını istedi sonra dolandırılırsın dedi telefondaki hanfendi sonra devler kurumlarına dedi.
Akrabam ve elin şirketinee kapalı hanfendi 3000 yıl interpol dolandırıcak dedi gerçek zaman çalışmalarım bunu yapanlar alternatevi zaman boyutları çalışmasına olanlar 2023 sılında şirketler birliğinde konuşuyorum bütün şarkıcılar kadim adam oluyor.
Acaba kim geleceği görüyor. Annemin tc numarısına şirketleri paylaşsınlar 65 yaşına kadar çalışayım emekli olup dünya turu yapayım.Cumhur başkanının görevini sonlandırırmısın dedi
ben de evet dedim belki olur diye çıkan şarkı ben geleceği inemedim abi padişahı deviremidik abi billie ellish know me neyse anladınız.Şimdi gerelim o konuya mezara görmeye merkez çıkan şarkı var mode xl bir uyandım hatice karacaağaçmı neydi benim okulda neyse gerelim konuya tiktokun adını aldım sadece konuşması bedava çocukluğumda koronoyaı bildim korona olcacak dolar 30 olacak diyom tüm gücünle hayatımı sonlandırma işlemi yapıyor zayıf biri olduğum için ama söyle konu en iyi benlik var hayatım sonlanmaz bide şarkılara konuyuor lil tecca madonna rihanna şarksısı 1.45 sahnesine bakın zaten en iyi şarkılar 1.45 sahnesinde oluyor.
$NOT - Where My Hug At şarkısında 2.10 sahnesine bakın sudemi sudemi diyor sude yurtdışı diyorum hayatını sonlandırırsın diyor kadim adamım hayatım sonlanmaz lan.Neyse gelerim deccal takımlarına zırtavof adamlar ortak çıkara tabi cenaze levamsı ortak çıkarı tabi ismi esra öcalan elinde iş sağlık uzmanı olmuş ve diğer kişiye gerelim hatice karacacağ ağaç diğer esra öcalan gidelim ben de bilmiyorum similasyon olabilir
sınıfında oturan hanfendi bana kimi seviyorsun dedilerinde emine dedi ama onu seviyordum güzel hanfendindi kusurlusun dolandırıcı tümleç var en büyük şirket tiktok diyorlar ama ben şirketlerin adlarını almadım cimere şikayet filan yazın ben detaylı yazamıyorum detaylı istiyorlar.689 şirketi hayır kuruma bağışlanmasını söyledi kapalı gözlüklü hanfendi elinde telefonda biri var daha önce onla konuştum beni kopyalayıp herkesin kopya olduğunu söyleyen kişi var playboi carti ismi ve gerelim şarkılara bakalım beşiktaş mezarı her yıl şarkı çıkıyor dedim
çocukluğumda pınar altınoka ellere gitmiş kankaaa salla gitsin ,yani işe girecem işinin kişileri gördüm diye bütün ankarayı dolaştırdıklar mode xle gökyüzü benim limitimdir dedim mesela mode xl şarkısını biliyorsunuız kadife dilekler şarkısı hani koruyucu meleğin nerde yi ben oraya konu anlatmak için gelmiştim ama onlar dövmeye gelmişti.Annem evlerine bastıydı.Annemi aydılatsan allahın takdiri bu mezarları filan desem haklı sebebim olur.
ikidebir dolandırıcı tümleç var babiliyon uşakları sağlık bakanlığın logosunu yılanlar sarmış yılanlar ülkesi babilyon anlaşması bu konuyu konuşmuyolar 50 kere zamanda yolculuk yaşadın bu niye paylaşılmıyor filan benim istediğim bu çipten kurtarmak hiçbirşeyden ,
Dolandırıcı sukenet var hiçbişey yok son numaralarını yaptılar veryansın ortam gibi düşünceler çıkıyor bunu programdan yapıyorlar yıldırma ordusu dolandırıcı sukunet 30 dan sonra kedi annesi köpek babası annesi sanki bunu bilmiyoruz mehmet toksoy adsum şarkısı konuşmamam lazım diğer konuyu anladınız a yılanların başladığı yerlere gerelim elin kanalı programda amerikan ajanı olduğu gözüküyor 4 sabıka kaydı kişi çalıştırıtyorlar diyorum programda yazıyor diyorlar şeflik sürecinde olmuş diyorlar ike bir seçilmiş tanrı loki
everbody playmayker bein bein team filan diyor ilokul orta okul lise herkes benimle uğraştı playboi carti playbo carti yılanlar ülkesi.
filan diyor
sesler dolayı kendi kendimlere konuşuyorum en son playboi cartinin hba şarkısı şarkısını öyledim. ikide bir ses birşey anlıyorum pırana cof pırana cof diyor
Şarkı Çıkarmak için mikrefon önerisi
bin tl le 3 bin arası bütçem var
İş ve Kariyer
İş ve Kariyerli işleri nereden bulabilirim
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0