Merhaba,
✅ Tamamen ücretsiz bir kripto vadeli işlem botu paylaşıyorum. Abonelik yok, gizli ücret yok, ödeme talep edilmiyor. Tek koşul: WEEX hesabını referans linkimle açacaksın. Mevcut hesabını kullanamazsın, bu kuralı en başta belirteyim ki sonra "neden çalışmıyor" diye soru olmasın.
Önce somut bir rakam:
📈 5 gün boyunca, 120 saat canlı yayında, kasa %35 büyüdü.
Bu cümle reklam değil. Yayın orada, açıp herhangi bir dakikasına gidip kontrol edebilirsin. Her pozisyon, her giriş, her kapanış kayıt altında. Tepe alarmı, kurgu, sonradan kesilmiş "kazanan ekran" yok. Bot 7/24 çalıştı, ne ettiyse hepsi orada görünüyor.
🎥 Kanıt yayın kanalı:
https://www.youtube.com/@PSLOmniTrade
Önce 1-2 dakika oraya bak. Sonra geri gel, yazıyı oku. Anlatacağım her şeyin o kayıtta dakika dakika karşılığı var.
🤖 PSL OmniTrade nedir?
Bir Chrome uzantısı. WEEX kripto vadeli işlem borsası için yazdım. Yükledikten sonra tarayıcının sağ tarafında bir side panel açılıyor; içine WEEX API anahtarını yapıştırıyorsun, başlat tuşuna basıyorsun, gerisi onun işi.
Ne yapıyor: 110'dan fazla vadeli paritesini her 15 dakikada tarıyor, uygun koşulları yakaladığında kendi başına pozisyon açıyor, Trailing Stop Loss ile yönetiyor. Yani kâr arttıkça zarar durdur seviyesi yukarı kayar, kazandığın parayı kilitler. TP ya da SL'ye gelince kapatıyor. Sen ekran başında oturup gözlem yapmıyorsun. Telefondan gece kalkıp "şu pozisyon ne oldu" diye bakmıyorsun. Bot kendi başına çalışıyor, sen kendi hayatına dönüyorsun.
İçinde kendi geliştirdiğim özel sinyal motoru var. Detayını burada paylaşmıyorum, emek vermeden kopyalamak isteyenlere ders açmaya niyetim yok. Önemli olan motorun ne ürettiği değil, ne kazandırdığı. O da yukarıdaki canlı yayında 5 gün boyunca açık görünüyor.
📡 Üç sinyal modu
Risk iştahına göre seçiyorsun:
- Agresif: Daha çok sinyal, daha çok hareket
- Safe: Daha az sinyal, daha katı filtre, daha kaliteli giriş
- Manuel: Sinyal motorunu kullan ama Stop Loss, Break Even ve trailing parametrelerini sen elle gir. İstersen "Sabit TP" aç, belirlediğin ROI hedefine ulaşan pozisyon otomatik kapansın

💡 Kişisel deneyim: piyasaya göre manuel ayarlarım
Manuel modu çok severim çünkü piyasa karakterine göre farklı parametreler kullanmak gerek. Aşağıdaki ayarları kendi kullandıklarım olarak paylaşıyorum. Yatırım tavsiyesi değil, ben duruma göre hangisini seçerim onu yazıyorum, sen de kendi piyasanı okuyup seçersin.
⭐ 1. Hacim ve scalp odaklı (Kaldıraç 20x)
SL 3.5 | BE 0.6 | Sabit TP %14
Geniş bir stop ile başlar. %12 kârda giriş stopa çekilir, %14'te pozisyon direkt kapanır. %2'si komisyona gider, %12'si sizde kalır. Yatay piyasada ve hafta sonu hacmin düştüğü piyasada iyi çalışır.
⭐ 2. Zayıf trend piyasası (Kaldıraç 20x)
SL 3.5 | BE 0.7 | GAP 0.3 | STEP 0.9 ya da 1.0
Yavaş ilerleyen trend piyasasında iyi sonuçlar veriyor. Geniş stop, %14'te giriş stop koyar, %18'de kâr stopu fiyatın %6 altına yerleştirir. Her %18 ilerlemede kâr stop güncellenir. Yön ağırlığını trend yönüne ayarlarsan daha başarılı olur.
⭐ 3. Güçlü trend piyasası (Kaldıraç 20x)
SL 4.0 | BE 0.9 | GAP 0.5 | STEP 1.2
Güçlü trendlerde büyük hareketler yakalar. Çok geniş stop ile başlar. %18 kârda giriş stop çeker, %24 kârda fiyatın %10 altına kâr stop koyar. Her %24 ilerlemede günceller. Kesinlikle yön ağırlığı açılmalı. %60-200 arası kapattığı pozisyon sayısı yüksek olur, ama sadece güçlü trend zamanlarında.
⭐ 4. Boğa piyasası (Kaldıraç 20x)
SL 4.0 | BE 1.0 | GAP 1.5 | STEP 2.5
Piyasa gerçek bir uçuşa geçtiyse (boğa dönemi), kesinlikle bu ayar yapılmalı. Çok geniş stop ile başlar. %20 kârda giriş stop çekilir, %50 kârda fiyatın %30 altına kâr stop koyar. Pozisyon kolay kolay kapanmaz, uzun trendleri yakalar. Her %50 ilerlemede günceller. Boğa piyasasında %250-600 arası kâr bırakan pozisyonlar gördüm.
⭐ 5. Etkinlik ve kampanya dönemleri için hacim odaklı (Kaldıraç 25x)
SL 2.5 | BE 0.5 | Sabit TP %15
Dar stop ile başlar. %12.5 kârda direkt stopa çekilir, %15'te pozisyon kapanır. %2.2'si komisyona, %12.8'i sizde kalır. Hariç Tut kullanmazsın, günde 140'a yakın işleme girer çıkar. Kasayı büyütmek için değil, hacim açmak için. WEEX'in hacim bazlı etkinliklerinde bu ayarı kullanıyorum.
Bu beş ayarı kafamda hazır tutuyorum, piyasayı okuyup hangisini açacağıma karar veriyorum.

🎛️ Kontrol Paneli (14 akordeon)
Botun gerçek farkı burada. Beş kategori altında detaylı ayarlar:
- Risk Yönetimi: Otomatik zarar durdurma, günlük kâr hedefi, aktif pozisyon sayısı limiti, zombi pozisyon temizleme, yön ağırlığı dengeleme
- Zaman Yönetimi: Saat bandı yasağı (3 farklı saat aralığında bot işlem aramaz), otomatik başlangıç ve kapanış zamanlaması
- Parite: Belirli paritelere özel SL/BE/GAP/STEP/kaldıraç değerleri girme, sık zarar yapan pariteleri otomatik hariç tutma
- Sistem: Beklenmedik durmalarda otomatik yeniden başlatma
- Rapor: Saat bazlı performans grafiği, kazanç eğrisi, parite performans tablosu

🛡️ Otomatik Zarar Durdurma (Bunu MUTLAKA aç)
Bu özelliği ayrı bir başlık altında anlatıyorum çünkü gerçekten kritik. Botu kullanan herkesin bunu açık tutmasını öneririm. Sebebi şu: piyasa kötü gittiğinde bot sürekli SL yer, hesabın eriyebilir. Otomatik Zarar Durdurma, "yeter, bugün artık dur" deyip sermayeyi koruyan bir güvenlik kalkanıdır.
İki ayrı koruma var, ikisini birlikte açmanı öneririm:
1. Ardışık SL durdurma
Belirlediğin sayıda art arda SL olursa bot kendi kendini durdurur. Örnek: 5 olarak ayarladın. Bot 5 işlemi üst üste zarar kapatırsa "bugün benim günüm değil" diyip kapatır, yeni işlem açmaz. Mevcut pozisyonlar normal kuralla yönetilmeye devam eder. Sen Telegram'dan veya site üzerinden uyarı görürsün, piyasayı kontrol edersin, hazır olduğunda elle tekrar başlatırsın.
2. Günlük toplam SL durdurma
Belirlediğin sayıya gün içinde toplam SL ulaşırsa bot durur. Üst üste olması gerekmiyor, gün içinde dağınık da olabilir. Örnek: 15 olarak ayarladın. Gün içinde toplam 15 SL gördüysen bot kapatır. Bu, yavaş ama sürekli kanayan günleri yakalamak için.
Neden ikisini birlikte? Çünkü farklı senaryoları yakalarlar:
- Ardışık SL ani piyasa dönüşlerinde, haber patlamalarında, flash crash'lerde devreye girer. Hızlı koruma
- Günlük toplam SL uzun süreli volatil/karışık günleri yakalar. Yavaş ama emin koruma
Benim önerim: ardışık 7, günlük toplam 12-15 ile başla. Kendi tarzına göre ayarla. Açmadan bot çalıştırmak diye bir şey yok bence, ekstra ayar değil zorunluluk.
Ek olarak günlük kâr hedefi de var. Belirlediğin tutara ulaşınca bot kapanışa geçer, yeni işlem açmaz, mevcutları yönetip kapatır. Hem zarar tarafı hem kâr tarafı korunmuş olur.

📅 Ekonomik Takvim Entegrasyonu
En sevdiğim özelliklerden biri. ForexFactory üzerinden her hafta yüksek etkili haberleri çekiyor (FED kararı, CPI, faiz toplantısı, NFP vb.). Liste içinden hangi haberlerden önce botun kapanışa geçmesini istersen toggle ile seçiyorsun. Bot otomatik olarak haber öncesi pozisyonları toplar, haber sonrası tekrar başlar. Volatil haberlerin patlattığı zararlar artık tarih oluyor.
🎯 Tek tıkla manuel trade paneli
Bonus olarak side panel içinde tam donanımlı bir manuel trade paneli var. WEEX'i ayrı sekmede açmana gerek yok, buradan pozisyon açıp kapatabilir, TP/SL ayarlayabilirsin. Günlük TP/BE/SL istatistik bandı, otomatik PNL kart üretimi (sosyal medyada paylaşmak için).
🎬 Görsel ve videolar
İlk tanıtım videosu (botun çıktığı ilk halini ve genel mantığını anlatıyor):
https://www.youtube.com/watch?v=hSSYux5JpFw&t=902s
Son sürüm tanıtım videosu (yeni özelliklerle güncel hali):
https://www.youtube.com/watch?v=QIuGaRmPgxk
5 gün canlı yayın kanıtı:
https://www.youtube.com/@PSLOmniTrade
Resmi site (kayıt ve uzantı indirme):

🔒 Güvenlik
API anahtarı verdiğin için haklı bir tereddüt olabilir. Şu şekilde:
- API anahtarın yalnızca tarayıcının yerel deposunda saklanıyor. Sunucuma, başka bir yere, hiçbir yere gönderilmiyor
- Tüm trade emirleri doğrudan tarayıcından WEEX'in resmi API'sine gidiyor. Aradan kimse geçmiyor
- Bot kapansa, uzantı silinse, tarayıcı temizlense, veri tamamen silinir
- Önemli not: WEEX'te API anahtarını oluştururken sadece "Trade" yetkisi ver, "Withdraw/Çekme" yetkisi verme. Bu durumda en kötü ihtimalle botun yapabileceği işlem açıp kapamak. Paranı kimse çekemez. Bu standart bir güvenlik kuralı, hangi botu kullanırsan kullan uygula
⚠️ Risk uyarısı
Yatırım tavsiyesi vermiyorum, bu yazı reklam değil. Kripto vadeli işlem risklidir, kaldıraçlı işlemde tüm sermayeni kaybedebilirsin. Bot sihir değil, piyasanın çok sert hareket ettiği günler olur, kötü sonuçlar görebilirsin. Kaybetmeyi göze alamayacağın parayla işlem yapma.
Yayın Odası Diziyorum Ürün Yardımı Lazım
Dostlar selamlar.
Öncelikle çok şey lazım ve herkes bildiği konuda destek verirse sevinirim.
Mevcut odamın görseli aşağıda mevcut.
Bu oda 2,5 x 3,5 Büyüklükte ve sığamıyorum. 1 Ay sonra yeni bir eve taşınacağım. Orada 5x6 boyutunda bir odam olacak. Bazı ekipmanları değiştireceğim ve güzel bir ortam yapmak istiyorum. Herkes bilgisi dahilinde öneride bulunursa çok ama çok seviririm.
Mevcut Oda Görseli;

Öncelikle PC ile ilgili sorunum yok makina canavar gibi.
Kasa - Klavye - Mouse değişmeyecek hiç.
Elimde 3 monitör var. Bunlardan ortada duran 27" ve bu duracak diğer 2 si 24" bunları kullanmayacağım.
2 Adet daha aynı monitörden alacağım toplam 3 adet 27" olacak.
1 tanesini dikey koyacağım diğer 2 monitör için monitör askısına ihtiyacım var 2 kollu. Gerçekten sağlam bir ürün lazım kırılıp monitörleri hoşaf etmesin. Önerileri bekliyorum.
Kameram iyi Konftel CAM20 kullanıyorum 4k çözünürlük var memnunum ama öneri varsa açığım.
Mikrofon rezalete yakın bence. Bu konu önemli mikrofon arayışım var. Rode marka Podmic modeli düşündüm ama konunun uzmanı değilim. Bilenlerden destek istiyorum.
Işığımı övemem bile kesinlikle ışık lazım. Aranızda ışık mühendisi var mı? Godox SL60ii 60w almayı planlıyorum üzerinde 60x60 softbox tek başına iş görür mü? Gerçekten bu konuda bir uzmana ihtiyacımvar.
Bazı insanlar bana Godox ES45 tek başına yeter filan dedi ama çok emin olamadım.
Resimde 2 saçma masayı yan yana koyarak yerleşmeye çalıştım. Bana gerçekten büyük bir masa lazım 180 ya da 200 lük. L masa modeli de olur ama oyuncu masası olmasına gerek yok oyuncu da değilim. Önemli olan kullanışlı olması ve rahat bir şekilde sığabilmem.
Hoparlörüm tırt :) Nereye gitsem sorsam bana 4+1 ya da 5+1 sistem kitlemeye çalıştılar. Bana 2 tane güzel temiz hoparlör lazım. Ama dandik bir şey istemiyorum. Önerilere açığım ses mühendisi arkadaşlarım :)
Yeni evde arka planımda 2 plex tablo olacak ve 2 adet büyük kitaplık olacak. Kitaplıklarda kitap, biblo ve bazı ödüllerimi koyacağım. Bunlara RGB ışık yapmak istiyorum arka planda güzel durur ama herkes RGP şerit led öneriyor. Ben şöyle bir ürün buldum Coverzone marka Stick RGB. Bunlar odak perdeli o yüzden hoşuma gitti ama ne dersiniz? daha iyisi ya da farklı öneri varsa açığım.
Bunlar temelde aradğım şeyler haricen bütçem var oldukça. Oda için öneri olacak her türlü şeye açığım. Kısmet olursa bitince buraya bitmiş halinin resmini de atmak isterim.
Meslek: Broker
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0