Bilgisayarımda kernel hatası
Realtek - Lan sürücü güncellesi
Arkadaşlar isteğe bağlı güncelleştirmelerden realtek-lan sürücü güncellemesi vardı bende yaptım iyi mi yoksa kötü mü sağlıklı mı oldu bilemedim bir de Kernel hatasından dolayı sistem aniden kapandı ben de baktım sürücüler güncel olmadığından genellikle bu hata alınıyor dedi ee şimdi ben bu sürücüyü güncelledim resimde ki gibi şimdi kapanmayacak mı?

Windows 11 güncelleme yapmalı mıyım?
Arkadaşlar şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimde ki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum hata üstüne hata PC sürekli kapanıyordu ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum falan gerçekten Windows 11'den soğudum nereden bulaştım ben bu W11e diye kendimi sorguluyorum neyse bundan sonra artık iyice araştırmadan forumda sormadan Windows güncelleştirmelerini yapmayacağım sizce bu güncellemeleri yapmalı mıyım yine hata silsilesiyle karşılaşır mıyım yine KB5063878 güncellemesi gibi mi olur bunu merak ediyorum? (şimdi baktım da bilgisayarı kapatırken her türlü güncelleştirmeyi yaptırıyor Windows'u güncelleştir ve kapat, güncelleştir ve yeniden başlat harici başka seçenek yok orada) :/

Windows 11 Bilgisayar aniden kapanıyor
|
Honor magic os vs Dinamik Ada?
Arkadaşlar şu Honor Magic kapsül, dinamik ada gibi işlevsel mi yani navigasyonu bile dinamik ada da göateriyor bu Honor Magic kapsül de navigasyonu dinamik ada benzeri olan magic kapsülde gösteriyor mu? Sadece navigasyon da değil diğer her şey de dinamik ada gibi fonksiyonları var mı?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar