Süperb dcx 1.6 tdı rölanti dalgalanması ve hararet acill yardım!!
Arkadaşlar herkese merhaba,
2016 model Skoda süperb 1.6 tdı dcx motor aracımda motor ısındıktan sonra rölantide dalgalanma oluyor bazen kesiliyor sonra devam ediyor ama rahatsız edici bir durum, cihaza bağlıyoruz hiçbir hata vermiyor ayağımı gaz pedalına koyup 10.000 devire getirince daha belirgin görebiliyorum dalgalanmayı ve ayrıca aracım normal kullanımda hararet 90 da sabit lakin rampada ve düz yolda dip gaz yapınca hararet 120 lere kadar çıkıyor normal kullanıma döününce 90 a geri geliyor bunlara istinaden araçta yapılan işlemler silindir üst kapak contası değişti enjektörler cihaza bağlandı değerler normal rail müşürü değişti mazot pompası müşürü değişti triger devirdaim değişti kavrama volant değişti kızdırma bujileri değişti akü değişti mazot pompası değişti oksijen sensörü temizlendi ayrıca dpf üzerinde kare şeklinde kaynak izi var sanırım iptal edilmiş araca 100.000 TL para harcadım ama hala dalgalanma ve hararet gitmedi Ankara şaşmazdaki birçok vag grubu ustası gezdi ama sonuç yok kafayı yemek üzereyim yardımcı olursanız çok büyük sevaba girersiniz yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Skoda