SİGNALRGB FANLARIMI GÖRMÜYOR
Dostlar merhaba,
Fanlarım desteklemesine rağmen signalrgb fanlarımı görmüyor ve fanlarımı sadece kasanın üstündeki tuştan renklerini değiştirebiliyorum. Biraz araştırdığımda kablonun yanlış porta takılı olabileceğini okudum. Bilgisayar kablolamasından anlamayan biri olduğum için konu açmak istedim ve yardıma ihtiyacım var. Acaba kablolarım yanlış yere mi takılı yoksa sorun başka birşeyden mi kaynaklanıyor?
Anakartım B650M PROJECT ZERO
Kasa MSI MAG M100R PZ
İYİ FORUMLAR
Oyunu Oynayamıyorum
Arkadaşlar pro soccer online oynuyodum ve grafikleri fullemek istedim fulledim fullemesine ama grafikleri düşürmeyi unutup oyundan çıktım ve bilgisayar donanımım kötü oyuna girdiğimde hiçbirşey yapamıyorum ayarlara girip grafikleri düşürmeyi denedim ama olmadı çünkü hiçbirşey yapamıyorum oyunu sildim tekrar yükledim, steam hesabımı arkadaşıma verdim oyuna girsinde grafikleri düşürsün belki bende de düşük grafikte açar diye ama olmadı sonuç olarak ben bu oyuna girmeden grafikleri düşürmem lazım oyunu açmadan steam üzerinden veya herhangi başka bir yerden oyun kodları olur başka bişey olur nasıl grafikleri düşürebilirim lütfen yardım edin...
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0