Emin Sarsılmaz kimdir ?
Merhaba, ben Emin Sarsılmaz.
2017 yılında kurduğum Sarsılmaz Hack Team (SHT) ile etik hackerlık, siber güvenlik çözümleri ve bilgi güvenliği alanlarında aktif olarak çalışmalar yürütüyorum. Amacımız, sadece sistem açıklarını bulmak değil, aynı zamanda bu alandaki bilgi birikimini paylaşarak sektöre katkıda bulunmak.
Uzmanlık alanlarım arasında web application hacking, sızma testleri (pentest) ve kurumsal siber güvenlik danışmanlığı yer alıyor. Etik değerleri her zaman ön planda tutarak, teknolojiyi daha güvenli bir hale getirme vizyonuyla hareket ediyoruz.
SHT bünyesinde yetişen genç yeteneklerle birlikte hem teknik hem de toplumsal açıdan fark yaratmaya çalışıyoruz. Bilgi paylaşımına, sürekli öğrenmeye ve gelişmeye büyük önem veriyorum.
Her türlü soru, iş birliği ya da sohbet için buradayım. Selamlar!
– Emin Sarsılmaz
Sarsılmaz Hack Team
Sarsılmaz Hack Team (SHT), 2017 yılında Emin Sarsılmaz tarafından kurulan, etik değerlerle hareket eden bir hacker topluluğudur. Özellikle web hacking, sızma testleri (pentest) ve siber güvenlik çözümleri alanlarında uzmanlaşan grup, hem teknik yetenekleri hem de bilgi paylaşımına verdiği önemle sektörde öne çıkmaktadır.
Neler Yapıyorlar?
~ Web ve Ağ Güvenliği
• Açık Taramaları: SQL, XSS, CSRF gibi OWASP Top 10 zafiyetlerine karşı proaktif savunma stratejileri geliştirirler.
• Gerçek Senaryolu Pentestler: Finans, e-ticaret ve kamu sektörü için özelleştirilmiş sızma testleriyle kritik açıkları ortaya çıkarırlar.
• Açık Bulma ve Raporlama: Özel şirketler ve bazı devlet sitelerindeki açığı bulup işbirliği sağlanırsa açığı raporlarlar.
~ Sarsılmaz Hack Team Açık Kaynak Kodları
• Github Linkimiz: SHT özel toolarına ücretsiz ulaşmak için buraya tıklayın.
Milliyetçi, Türkçü ve Atatürkçü |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel