Roborock S8 Sonic Mopping Kullanıcı Deneyimim
Herkese merhaba,
Bir süredir Roborock S8 Sonic Mopping modelini inceliyordum ve karşılaştırma sayfası olarak kullandığım instagram hesabımda tavsiyelerde bulunuyordum şimdi birebir denedim ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Özellikle halı kullanımına duyarlı olması benim için önemliydi ve bu konuda beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.
Öne çıkan özellikler:
1-Halıya Gelince Mopunu Kaldırıyor
S8’in en sevdiğim özelliklerinden biri, mop ile temizleme yaparken halıya geldiğinde otomatik olarak mopunu kaldırması. Böylece halılar ıslanmıyor ve sadece sert zeminlerde paspas yapıyor. Aynı anda hem süpür hem sil yapmak büyük bir avantaj sağlıyor.
2- Ses Seviyesi Rahatsız Edici Değil
Robot süpürgelerde en büyük şikayetlerden biri genellikle yüksek ses oluyor. S8, standart kullanımda aşırı gürültülü değil ve özellikle gece veya sessiz ortamlarda da çok rahatsız edici bir ses çıkarmıyor. Bebeğim olduğu için benim için yine güzel bi avantaj. Tabii ki maksimum güçte çalıştırırsanız biraz ses artıyor ama genel olarak dengeli bir seviyede.
3- Halıya Gelince Gücünü Artırıyor
Bu modelin en sevdiğim diğer bir özelliği ise halıya geldiğinde otomatik olarak emiş gücünü artırması. Normal zeminlerde daha düşük güçte çalışırken, halı üzerine çıktığında gücü artırarak daha derin bir temizlik sağlıyor. Halıdaki toz ve kirleri daha iyi çektiğini fark ettim.
Genel olarak S8 Sonic Mopping, sessiz çalışması, halıyı ıslatmaması ve güçlü temizliğiyle beni memnun eden bir model oldu. Eğer temizlik sürenizi minimuma indirmek aynı anda hem süpürtüp hem sildirmek istiyorsanız Roborock S8 Sonic Mopping kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir seçenek.
Kullananlar varsa siz de deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz!

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 87 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri