A
@aykalazer
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör

Er
04 Mart 2025
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Meslek: Endüstriyel makine
İlgi Alanları: lazer kesim makineleri
Forum İmzası:
Ayka Lazer Makine
Forum İkinci El İmzası:
Ayka Laser
Hakkımda:
AYKA Lazer Makine, lazer kesim teknolojileri alanında uzmanlaşmış bir firmadır. Endüstriyel üretim, metal işleme, markalama ve gravür gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunarak, müşterilerine yüksek hassasiyet ve verimlilik sağlayan lazer sistemleri üretmektedir. Güçlü mühendislik ekibi, modern üretim tesisleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde kendini kanıtlamış bir marka haline gelmiştir

Vizyonumuz: Lazer kesim ve markalama sektöründe yenilikçi, güvenilir ve yüksek kaliteli çözümler sunarak, global pazarda öncü bir marka olmak.

Misyonumuz: Müşterilerimize yüksek hassasiyetli, dayanıklı ve kullanıcı dostu lazer sistemleri sunarak, üretim süreçlerini hızlandırmak ve maliyetleri optimize etmelerine yardımcı olmak.

Hizmetlerimiz ve Ürünlerimiz

AYKA Lazer Makine, farklı sektörlerde kullanılmak üzere çeşitli lazer kesim ve markalama makineleri üretmektedir:

CO2 Lazer Kesim Makineleri: Akrilik, ahşap, plastik, kumaş gibi malzemelerin kesimi ve kazıması için idealdir.

Fiber Lazer Kesim Makineleri: Paslanmaz çelik, alüminyum, karbon çelik gibi metal malzemelerin yüksek hassasiyetle kesilmesini sağlar.

Lazer Markalama Makineleri: Metal ve plastik yüzeylere seri numarası, logo, barkod gibi işaretlemeler yapar.

Endüstriyel Lazer Sistemleri: Büyük ölçekli üretim yapan firmalara özel, tam otomatik lazer çözümleri sunar.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 101 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.