Laptop almayı düşünüyorum Asus Tuf, Asus Rog, Acer Nitro, MSİ, markalarından Asus Tuf ve Acer Nitro arasındayım bazen MSİ tarafına da gidip gelsem de büyük ölçüde Tuf yada Nitro arasında seçim yapıcam kullanıp deneyimleyen varsa yardımcı olabilir tavsiye ve öneriye de açığım teşekkürler:):)
Amatör telsizcilik için Amatör telsiz cihazı almayı düşünüyorum ama baofeng uv82, TYT, Kenwood, Motorola gibi cihazlar piysada popüler ben baofeng ve TYT arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı olur hem çekim gücü açısından uzun ve F/P ürünü bilgisi yada fikri olan paylaşabilir.??
-) Aracıma yapacağım ses sistemi hakkında tavsiye almak istiyorum mevcut bulunan ürünlerin performansı hakkında;
4 kapıda 20 cm Edge Midrange var sadece amfi olarak Qline Qs100.4 çift kanal 2200watts amfi mevcut bu sistem ile nasıl bir performans olur sesi uzağa net atarmı sizce sistemi yükseltip 2 takım mobass mb8 Midrange eklemeyi düşünüyorum uyum sağlarlar mı birbirine ve son olarak ses ayarları nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim yeni fikirlere ve bilgiye açığım teşekkür ederim..
{Not: multimedya sistemi aracın kendi orjinal teyp'i var android multimedya sistemine geçiş yapılacak.}}

Meslek: Bilişim Teknolojileri Operatörü/Yönetim
İlgi Alanları: Kullanıcı tarafından gizlenmiştir.
| @MysterMan. |
| Az Söyle, Çok Hisset... |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0