Sms doğrulaması sonrası sayfa gitmiyor
ram uyumluluğu var mı
Merhaba ben Acer Nitro 5 8 GB RAM bulunan cihazıma bir RAM daha aldım aynı marka 8 GB toplam 16 oldu. Ancak benim cihazımın RAM MHz'si 4800'dü bana gönderilen 5600MÜŞ ben bunu taktıktan sonra kontrolde gördüm. Bu cihaz için bir sorun oluşturur mu? Zaten normalde 4800MHz'yi şu an da en düşük o olduğu için o hızda çalışacak sorun yok ancak performansta normalden daha düşük ya da cihaz donanım yazılım uyumsuzluğu gibi sorunlar yapar mı?

Oyuncu laptop donma
Merhaba bende Acer Nitro 5 oyuncu laptopu var yaklaşık 1 haftadır donma sorunu yaşıyorum. Ekran kilitleniyor ve bilgisayarı zorla kapatıp açana kadar hiçbir şey yapamıyorum. 3 kere format attım RAM değiştirdim tüm sürücüleri güncelledim ama düzelmedi. Sonra fark ettim ki sadece prize bağlıyken yapıyor pilde kullanırken olmuyor. Bu neden kaynaklanabilir neyi düzeltmem lazım adaptör orijinal daha 1 aylık cihaz. İncelemem gereken bir yer var mı bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
GAMİNG LAPTOP EKRAN DONMA SORUNU
MERHABA ACER NİTRO 5 AC 515-58 RTX4050 LAPTOP KULLANIYORUM. 8 GB RAM MEVCUTTU DAHA SONRA 8 GB RAMI SÖKTÜRÜP AYNI DEĞER ÖZELLİKLERDE 16 GB RAM TAKTIRDIM.(TÜM TESTLERİ YAPTIM RAM SORUNSUZ OKUNUYOR). RAM TAKILIP PC BANA VERİLDİKTEN SONRA FORMAT ATIP TEKRAR WİNDOWS KURMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER YAPTIM. ANCAK ŞU ANDA ŞÖYLE BİR SORUN VAR OYUN OYNARKEN VS AKTİF LAPTOBU KULLANIRKEN HİÇBİR SORUN YOK ANCAK BOŞTA BIRAKINCA VEYA FİLM İZLERKEN BELLİ BİR SÜRE SONRA(10 DAKİKA, 40 DAKİKA BELİRSİZ) EKRAN SALİSELİK GİDİP GELİYOR VE DONUYOR GÜÇ TUŞUNA BASILI TUTUP KAPATIP TEKRAR AÇINCA SORUNSUZ DEVAM EDİYOR. EKRAN KARTI DRIVERLARINI DDU İLE SİLDİM TEKRAR KURDUM HERŞEYİ KONTROL ETTİM NEYDEN KAYNAKLANABİLİR. BOŞTA KALINCA HARİCİ EKRAN KARTINDAN DAHİLİYE GEÇTİĞİ İÇİN Mİ ACABA SORUN OLUYOR GEÇERKEN DONUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
1 Yanıt
1