Amatör telsizcilik sınavı?
10 yıl öncesinde Denizli'de amatör telsizcilik sınavına girmiştim. B sınıfı lisans almaya hak kazandım ama lisans almadım. Tekrar sınava girmek istiyorum ama sınav sadece İstanbul'da mı oluyor? Anadolu şehirlerindede sınav oluyor mu?
2011 model ford connect arka kapı kilitlenmesi
2011 model ford connect marka aracımızın sol arka kızaklı kapısı kilitlendi ve açılmıyor. Ne içeriden nede kumandayla açılıyor. Ne yapabilirim? Yardım edermisiniz?
Yazılım için macbook air seçimi
Ben yazılım için macbook air m4 alacağım ama ekran boyutunda çok kararsız kaldım. Şu an kullanmış olduğum laptop 9 yaşına basmak üzere. Beni şu ana kadar çok iyi kaldırdı. Mobil uygulama geliştiriyorum. Android geliştiriciliğinden apple ekosistemindede yer almak istiyorum. Laptop'um 2023 ve üstü adobe cc uygulamalarını kaldırmıyor. Artık yeni laptop alacağım. Ama 13 inç çok küçük gelir diye çekiniyorum. 13-15 inç arasında 10bin tl fark var. Bu paraya vermeye değer mi?
Priz de kaçak akım var.
Evde sürekli kaçak akım rölesi atıyordu. En sonunda kaçak yerini tespit ettim. Banyodaki psizde kaçak akım var. O prize ne takılırsa takılsın kaçak akım rölesini attırıyor. Multimetre ile faz-nötr ölçtüm 238Volt çıktı. Prizin faz-topraklama ise 8Volt çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Yazılım için hangi mac'i önerirsiniz?
Daha önce mac kullanmadım. Mac e geçiş yapmak istiyorum. Oyun oynamıyorum. Android ve ios programlama, web programlama, hobi olarak python kodlama yapıyorum. 4K 60fps video editi yapıyorum. Laptop almışken 6-7 sene rahat kullanabileceğim makina almak istiyorum. Sizce macbook air m4 mi yoksa macbook pro m4 pro mu almalıyım?
Akü bitmesi sonucu teyp kilitlendi?
Aracım fiat palio 2005 model. Aracıma uzun süre binmedim. Ve akü boşaldı, ömrü bitti. Akü değişimi sonrasında teyp i kilitlendi, şifre istiyor. Ne yapmam gerekli? Nasıl çözerim?
Excalibur önerirmisiniz?
Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Devre analizi ve tasarım programları, matlab, 3d tasarım programları kullanacağım. Çok sayıda program yükleyeceğim. Güçlü bir laptop almak istiyorum. Fakat piyasada en uygun oyuncu laptopu excalibur gibi duruyor. Excalibur u önerirmisiniz? ve nedeninin yazarsanız sevinirim. Yoksa hangi laptop u önerirsiniz?
Windowsta IOS programlama yapmak?
Merhaba. Ben ios programlaması yapmak istiyorum fakat XCode kullanmak için macbook alma gücüm yok. Bunu aşmak için windowsta progralama yapma yolu varmıdır? XCode kadar kullanışlı olur mu?
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.045 (Bu ay: 486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar