kasa fanının ışığı yanbmıyor
Selamun aleyküm arkadaşlar kasamın fanları önceden yanıyordu fakat fişini çekip taktıktan sonra yanmamaya başladı.Neden olabilir yardım ederseniz sevinirim
forma nereden alınır
Herkese selam arkadaşlar forma almak istiyorum internetten okuduğuma göre dhgate sitesinde güzel formalar varmış. Bu siteden önerebileceğiniz satıcı var mı?
TYT MATEMATİK 20 NET
yazım noktalama
Arkadaşlar bu yıl yks'ye gireceğim ve ben bu yazım noktalamayı bir türlü yapamıyorum.Nasıl çalışmam lazım , neler yapmam lazım?
tyt 65 net için
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Tyt'de şuan 45 net falan yapıyorum ve hedefim 60-65 net yapmak. Kalan 1 ayda nasıl netlerimi bu seviyelere getirebilirim? 30 tane denemem var hergün 1 tane çözücem ama sadece denemeyle artabileceğini düşünmüyorum bunun yanında önerebileceğiniz videolar falan varsa atabilirseniz sevinirim.
Tyt Konuları
Arkadaşlar merhaba bu yıl yksde tyt sınavına gireceğim. Önümüzde yaklaşık 4 ay gibi bir süre var. Sizesorum şu ki bu 4 ayda tytde 60-70 net yapabilir miyim? (Biraz temelim var ve şuan 40-45 net falan yapıyorum) ve tyt fendeki kimya-biyoloji-fizik olarak hızlı ve kolay halledilen konular hangileridir yazarsanız sevinirim
3-4k Arası Monitör Tavsiyesi
Monitör almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hazır sistem önerisi
30-35k arası hazır sistem önerebilir misiniz

15 veya 16 inç
13. Nesil işlemci
16/32 gb ram
Rtx 4050 ekran kartı
1 tb ssd
Günlük kullanım ve oyun için laptop alıcam. 35/38 arası bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.493 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet