3D yazıcı kabin içersinde kullanmak
Yeni bir 3D yazıcı almak istiyorum Bambu lab markasına baktım A1 Combo modeli 25 bin TL civarında genel olarak ABS ve asa filamentleri basacagim fakat açık kasa bir yazıcı olduğu için ABS ve asa basmak biraz zor kapalı kasa yazıcı olarak da bambu lab p1s modeli var ve 35 bin TL ama arasındaki farklar kapalı kasa olması dışında yok denecek kadar az ve 10 bin TL fazla verip hem tek renk hemde kapalı olması dışında fark olmaması saçma geliyor. A1 Combo alıp kabin içerisine kullansam sorun çıkartır mı kabin içerisine egzoz fanı ve anakarti dogru hava veren fan koyarak. Uzun süreli kullanımda zarar verir mi uzun baskılar alacağim.
Araç ısınmadan fan açıyor
Transporter T5 aracım araç harareti hiç 90 i görmüyor ve araç kafasına göre fan açıyor hiç çalıştırmadan kontağı açıyorum fan açıyor çalışıyorum kafasına göre istediği duruyor rölanti çalıştırıp düştükten sonra biraz gidiyorum durunca yeniden 1100 devire geliyor hararet göstergesi hiç hareket etmiyor genelikle çıkarsa 70 e kadar falan çıkıyor kalorifer de çok sıcak üflemiyor hareket göstergesi dipseyken de fan açtığı oluyor bazen bir kaç dk bazen 10 saniye sonra kapatıyor
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 248 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası