Staj bulma zorluğu
Başta bi internette kovalıyorsun işbulstajbulbilmembisibul.net'den ama tabiki de sana geri dönmüyorlar. Sonra şirketlerle konusmaya falan gidiyon yine hüsran. Ulan günaha giriyoruz torpil sokuyoruz, torpil elimizde patlıyor. Boş boşuna günaha girmiş oluyoruz. Bir sekilde kendimi yine bataklıkta buluyorum ama yapacak bir sey yok zamanım bitine kadar aramaya devam edicem. Arkadaşlarımın hepsi bir sekilde buluyor mesela nasıl buldun falan diyorum cevap vermiyorlar :). Ulan çok saçma ya ortalamam 3 falan sene sonu 3,5 falan olur. Boş adamlar güzel şirketlerde iş bulabiliyor. Şu acımasız gerçekleri görünce bir şey yapma isteğim kalmıyor gerçekten. Üstüne birde bu saçma(torpil) sistemden yararlanmaya çalısınca kendimi daha da leş hissediyorum. Daha yolun basında bu kadar tribe girdiysem bunun ilerisini düşünemiyorum. Bıktım ya
Öğrenciyim Balkanlara Gideceğim.
Arkadasımla vizesiz bir sekilde balkanlara gitmeyi düşünüyoruz. Bosna-Hersek(Saraybosna) , Sırbistan(belgrad) , Kosava(priştine)'ini gezeceğiz. Gezmek ve konaklamak için 10 15k civari para yeterli olur mu?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0