konu basit elimde tecno spark 10 pro modeli var hat turkcell fakat internet çalıştığım yerde pek güçl çekmiyor antenden olabileceği düşüncesi ile elimdekini satıp yeni bir telefona geçmeyi planlıyorum
internet ve şebeke çekimi olarak 20.000 tl civarı en kullanışlı ve güncelleme garantili telefon hangisi tavsiye verebilir misiniz
soru başlıkta kredi kartı olmadan sadece vadesiz mevduat hesabına yani banka hesabına bağlı olarak sanal kredi kartı oluşturma izni veren banka var mı en son granti vardı o da paracard web mc ürününü 15 mayısta kapattı bende en çok o ürünü kullanıyordum
bunun dışında kart aidatı almayan kredi kartı aidatı almayan bankalar var mı tavsiye edebileceğiniz teşekkürler
şu ürün ;

--------------------------------------------------------------
resimde görülen anakartın kırmızı çember bölümümündeki soketine/pcı exp yuvasına takılıp kullanılabilir mi

resimde görülen anakartın kırmızı çember bölümümündeki soketine/pcı exp yuvasına takılıp kullanılabilir mi
olayı kısaca özetleyim
aliexpress üzerinden 1 adet geniş ekranlı ototmatik kararan kaynakçı maskesi sipariş ettim
yanlışlıkla iç kısımda cam yüzeyde yer alan lcd sıvının üzerinde olan yapışkan cam filmini çıkardım ürün ambalajı zannedip!!! (benden önce gümrükte ki narkotik ürünün bu filmini açıp elektronik cihazla inceleme yapmış galiba )
bu ürünü tamir etmenin bir yolu var mı ya da ankarada ürünü tamir ettirebileceğim br yer var mı
ürün şu ;

Meslek: kaynak
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 392 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware