B
@byzuhaha06
"onbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
byzuhaha06 · Medya Oynatıcılar altına konu açtı.
2 ay
Hangi mi box’u tercih etmeliyim
Merhabalar iki ürün arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Xiaomi Mi TV Box S 3nd Gen, 2GB RAM + 32 GB ROM, 4K Ultra HD Yayın Üreme Makinesi, Bluetooth, Wi-Fi, 3. Nesil, Siyah
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F58Q4CM9?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1Xiaomi TV Box S (3. Nesil) EU
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3JWFL56?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
byzuhaha06 · Samsung altına konu açtı.
2 ay
18-22 bin tl tablet önerisi
byzuhaha06 · Tv Genel altına konu açtı.
2 ay
85QN85F için duvar askı aparat önerisi
Merhabalar başlıkta belirttiğim televizyonumu duvara asmam istiyorum. Önerebileceğiniz sağlam duvar askı aparatı var mı fiyat önemli değil
byzuhaha06 · Hava Soğutma altına konu açtı.
5 ay
Lian Li Uni Fan TL Wireless kaç tane fan destekler ?
Merhaba, kasam 9 adet 120 mm fan destekliyor (sıvı soğutucu fanlarıyla beraber). Ben tüm fanları Lian li uni fan TL Wireless modeliyle değiştirmek istiyorum. Fakat bazı yerlerde maximum 8 fana kadar stabil çalışacağını söylüyorlar deneyen var mı ona göre iki kontrolcü alacağım
byzuhaha06 · Ekran kartı altına konu açtı.
5 ay
Termal pad
Merhaba, Zotac 3090 Trinity OC ekran kartı aldım 2. el, termal pad değişimi yapmak istiyorum. İnternette öne 2mm arkaya 3mm önermişler. Hangi marka model termal pad almalıyım?
byzuhaha06 · TV Tavsiyeleri altına konu açtı.
12 ay
85&75 inç tv önerisi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

1 Yanıt
0