Hangi mi box’u tercih etmeliyim
Merhabalar iki ürün arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.
18-22 bin tl tablet önerisi
Merhaba arkadaşlar, görüntü kalitesi güzel olan bir tablet aramaktayım güzel indirim var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Apple hariç hepsi olur
85QN85F için duvar askı aparat önerisi
Merhabalar başlıkta belirttiğim televizyonumu duvara asmam istiyorum. Önerebileceğiniz sağlam duvar askı aparatı var mı fiyat önemli değil
Lian Li Uni Fan TL Wireless kaç tane fan destekler ?
Merhaba, kasam 9 adet 120 mm fan destekliyor (sıvı soğutucu fanlarıyla beraber). Ben tüm fanları Lian li uni fan TL Wireless modeliyle değiştirmek istiyorum. Fakat bazı yerlerde maximum 8 fana kadar stabil çalışacağını söylüyorlar deneyen var mı ona göre iki kontrolcü alacağım
Termal pad
Merhaba, Zotac 3090 Trinity OC ekran kartı aldım 2. el, termal pad değişimi yapmak istiyorum. İnternette öne 2mm arkaya 3mm önermişler. Hangi marka model termal pad almalıyım?
85&75 inç tv önerisi
Merhabalar 75 veya 85 inç farketmez iki tv arasında kaldım daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.
tcl 85c855
Samsung 85qn85c
bu İki tv arasından hangisini seçmeliyim veya başka hangi tvleri önerirsiniz 4m izleme mesafesi olacak subwoofer kendim alabilirim. Ps5 ve film için
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

1 Yanıt
0