ÇÖZGER'e randevusuz gitme
Merhaba, ÇÖZGER (Çocuk Özel Gereksinim Raporu) almam lazım. Bunun için ÇÖZGER sağlık kuruluna çıkmalıyım. Fakat bir sonraki aya kadar randevu yok. Benim işimde biraz acil bir durum olduğundan bu kadar beklemek istemiyorum. Size sormak istediğim şey, acaba randevu almadan da gitsek bizi alırlar mı, bir sıkıntı olur mu? Ayrıca aile hekiminden sevk raporum da var.
ALINIR MI?
Merhaba 16 yaşındayım ve A1 ehliyetim var.Kendime sport türünde bir motor almak istiyorum .Tavsiyelerinizi söyleyin lütfen saygıdeğer motor severler ben kendim baktığıma ve araştırdığıma göre Yamaha yzf r125 ve honda cbr 125r’ı özellikle beğendim çoğunluklada yamahayı baktığım bir 2.el ilanında 90k’ya 2012 model 47k kilometrede ağır hasar kaydı yok diyen bi ilan gördüm.İlan sahibi başka bi şehirde sizce gidip görüşmeye değer mi?Ayrıca başka motor önerileriniz varsa onlarıda iletin lütfen
Ben sağlık lisesinde okuyan bir 10.sınıfım ve benim okulumda sağlık lisesi olduğu için sadece sayısal bölümü var başka bir bölüm yok bildiğim kadarıyla ve ben sayısal istemiyorum dil bölümünde okumak istiyorum ve bu yüzdende okul değiştirmem lazım ama şuan gitmek istediğim okulun kontenjanı yok kısacası sorum ben ne zamana kadar nakil verebilirim, ne zamana kadar sağlık lisesindeki sayısal bölümünden dil bölümüne geçmek için son tarih ne? yada bana öneri verin lütfen
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0