yatırım planım
ben bu tarz coin tarzı yatırımlardan anlamıyorum ilgimi çekiyor ama malesef düz mantıkta ilerliyorum bir kaç yıldır türkiye hayat emeklilik Bireysel emeklilik planım Türkiye Hayat’ta ve yatırım fonları hakkında sık sık bilgilendirme yapıyorlar. Fonlar değiştikçe veya yeni fırsatlar sundukça hemen haberdar ediliyorum. Bu da benim yatırımlarımı doğru bir şekilde yönlendirmemi sağlıyo kafam rahat abi
bes planım
Bir süredir Türkiye Hayat ve Emeklilik’ten bireysel emeklilik planım var. Küçük birikimlerimle uzun vadede iyi bir kazanç sağlıyorum. Farklı fon seçenekleri sunuyorlar, ben de risk almak yerine daha güvenli fonlarda birikim yapmayı tercih ettim tavsiye edebilirim yatırım seçenekleri ve esnek ödeme seçenekleri oldukça yardımcı oldu
kasko şart
Kasko sigortamı Türkiye Sigorta’dan yaptırdım, gerçekten çok işime yarıyor. Aracımla ilgili en ufak bir kaza durumunda bile cebimden büyük para çıkmıyo hasarımı hemen karşılıyorlar yolda ne olacağı belli olmuyor sonuçta ama böyle bir sigorta yaptırmak insanı rahatlatıyor. Hızlı bir hizmet de aldım, hiçbir sorun yaşamadım kasko gerçekten büyük bir güvence
evcil hayvan sigortası
Minik dostumun sağlık sorunlarında baya rahat ettim. Türkiye Sigorta’dan evcil hayvan sigortası yaptırdım, veteriner masraflarının büyük kısmını sigorta karşılıyor. Gerçekten işime çok yaradı, hem sağlık hem de olası kazalar için güzel bir güvence. Evcil hayvan sahibiyseniz, bence yaptırmak mantıklı.
Türkiye Sigorta
Türkiye Sigorta’nın 41 milyar TL’yi aşan prim üretimi gerçekten dikkat çekici bir başarı. Bu sadece şirketin sektördeki gücünü ve büyüklüğünü değil, aynı zamanda sigortacılığın toplum için ne kadar önemli bir güvence olduğunu da gözler önüne seriyor bu başarının arkasında sağlam bir vizyon, güçlü bir ekip ve doğru bir strateji var doğruusu tebrik ediyorum .

ev alışverişi keyfi
Yeni evime küçük bir dokunuş yapmak istiyordum, özellikle ev tekstili ve mutfak eşyaları için alışveriş yapmam gerekiyordu. Bankkart’ın 600 TL Bankkart Lira kampanyasını görünce tam isabet oldu ya Hemen birkaç nevresim takımı ve şık bir çay seti aldım. Toplamda 3000 TL harcadım ve kısa süre içinde 600 TL Bankkart Lira hesabıma yüklendi. Hem ihtiyacımı karşıladım hem de bu güzel kampanya sayesinde avantaj sağladım. Yeni ev kuruyorsanız ya da evde yenilik yapmak istiyorsanız, bu kampanya tam sizlik değerlendirin derim
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.028 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu