18 yaşından sonra kafa ve kulak boyutu büyürmü
Evet sorum bu 18 yaşından sonra kafa ve kulak boyu büyürmü. Şuan kulağım ve kafam büyük daha büyümesini istemiyorum. Teşekkürler cevap için :)
Boy , ayak ve kafa büyüme & uzaması
Merhaba bi sorum var bilir kişiler cevaplarsa sevinirim. 18 yaşından sonra boy , ayak ve kafada bi uzama veya büyüme olurmu ? Teşekkürler cevaplarınız için.
21 k sistem iyimi ?
işlemci : INTEL Core i5 12400F / ekran kartı : ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / anakrt : asus prime h610m-k d4 argb 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX / Ram : GOODRAM 16GB(2x8) IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram / SSD : GOODRAM 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVME SSD GEN.2 (2000 mb okuma 1600 mb yazma / kasa psu / bitfenix ares 600w80+ white tempered glass usb 3.0 mesh FRGB ATX
İncehesap mı gaming gen tr mi
İncehesap mı gaming gen tr mi hangisi daha güvenilir bi sorun çıkarsa hangisi yardımcı olur
Gaming gen tr ümraniye şubesi güvenilir mi
Merhaba , gaming gen tr umraniye şubesinden pc toplıycam ilk defa alışveriş yapıcam güvenilir mi ?
Beats studio pro mu sony wh1000xm5 mi ?
Beats studio pro mu sony wh1000xm5 mi ? Beats almak istiyorum çünkü sony türkiyeden çekildi biliyosunuz garanti konusunda sıkıntı yaşanıyor siz ne önerirsiniz ?
Beats studio pro alınır mı ?
Beats studio pro alınır mı , sağlam cihaz mı beni baya bi götürür mü yani sennheiser sony gibi ?
Sony kulaklık garantisi güvenilir mi ?
Sony kulaklık garantisi güvenilir mi yani bi sorun çıktığında destek verirler mi ?
Büyük markalar kaç yıl parça desteği sağlar
Mesela sony , apple veya sennheiser yeni bi kulaklık çıkardı buna kaç yıl parça desteği sağlarlar ?
Kulaklığım yalama yaptı
Sony kulaklığımın vidasının başı yalama yaptı , tamirci çıkarabilir mi ?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0