Kız arkadasimla ne yapmaliyim?
31 yasindayim.Bundan once 3 sevgilim oldu.Kiz arkadaslarimin hassasiyetinden dolayi Cinsel birliktelik yasamamistim bu iliskilerimde.Gecen sene iki kez ucretli gorusme yaptim ve bunlarda birinde tam ereksiyon saglayamadan bosalma oldu.Digerinde iki kez denedik farkli gunlerde fakat sertlesme baya dusuk seviyedeydi ve birlikte olamadik.
Bir kız arkadasim var bir aydir sevgiliyiz.Suana kadar tanidigim kadariyla duygusal anlamda hicbir sorun yasamadik ve dogru insan oldugunu dusunuyordum.Dun buluştuk ve konu cinsellikten açıldı.Hic kendine oral yaptirmadigini ama beraberlik yasadigini soyledi.Onunda 3 sevgilisi olmus ve uni zamani ruhsal olarak kotu oldugu bir zamanda 2 yil birlikte oldugu ilk erkek arkadasiyla birlikte olduklarini soyledi bir anda.Ben cok farkli hayal ettigim hanimefendi bir profildi ve her ne kadar belli etmemeye calissamda hayal kırıklığına ugradim.Sonraki iki erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşamadığını soyledi, iliskileri min 1 seneymis.Bunu sana durustce soyluyorum yalan soylesem bunlari bu kadar pat diye soyleyemem dedi. Sonra bana sordu.Bu konularin onem arzetmedigini soyledi kaf yasindayiz takilmamasi gerekli oldugu soyledi.Sen nasi yasamadin yakisikli fizikli birisin senin illaki olmustur vb laflar etti.Ben deneyimlerimi bahsettigim sekilde anlattim.Sonrasinda biraz daha muhabbet ettikten sonra evine gectik. Tum gece birlikteydik ama ben yine sertlesmede problem yasadigim icin birliktelik saglayamadik,birazda hayal kirikligina ugradigini hissettim. Ozetle Suan kendimle basbasa kaldığımda buyuk iki problemim var cinsel sorunlarim(ki bunu prof yardimla kendim cozmeliyim.) O suan benden daha tecrubeli oldugu aşikar sayi birliktelik zevk vb durumlari haz anlaminda kadinlarda kiyaslama daha olasi ve evlilik oncesi iliski yasiyanlarin ilerdeki evliliklerinde bosanma olasiliklari, sadakatsizlik artmasi konuları kafami kurcaliyor.Gecmisi bu cizdigim profilimle dert yapabilecek bir insan oldugumdan ona saygımin azalmasindan korkuyorum bu kizla iliskime devam etmeli miyim bu tarz seyler sorun olustur mu?
(Uzun oldu ama lutfen yorumlarinizla yardimci olun)
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 220 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic