Koronavirüs zamanı ,evden çalışanlara teknik destek verirken başıma gelenler...
• HİÇ BİLGİSAYARINI KAPATMAYIP, SORUN OLUNCA BİLGİSAYARI KAPATIP AÇTINMI DEYİNCE ONDAN OLURMU Kİ DİYEN ONLARCA KİŞİ........
• KLAVYEDE NOKTA İŞARETİ DEVAMLI BASIYOR DİYE ARAYIP ,STANDART İŞLERİ YAPTIRIP OLMAYINCA , SORGULAMAM SONUCU SIVI TEMASI OLDUMU DEYİNCE; BİRAZ ÖNCE KOLONYALI PAMUKLA KLAVYEYİ SİLMİŞTİM DİYEN .....(BUGÜN OLDU,SAÇ KURUTMAYLA KURUTMASINI ÖNERDİM)
• EVDE 3 KİŞİ AKTİF İNTERNET KULLANIRKEN (BİRİ EBADA VİDEOLU DERS İZLİYOR) , BAĞLANTIM NİYE YAVAŞ DİYEN...
• HERGÜN BİLGİSAYAR ŞİFRESİNİ KİTLEYİP,KİTLEYENLER LİSTESİNDE 1 NUMARASIN DEYİNCE; GELİŞME GÖSTERİYORUM 2 GÜNDE BİR OLMAYA BAŞLADI DİYEN ARKADAŞ.........
• BİR ŞEKİLDE KULLANDIĞI NOTEBOOKUN WİFİ BAĞLANTISINI KAPATIP ,AZİMLE UĞRAŞARAK CEBİNİ BLUETOOTH İLE NOTEBOOKA BAĞLAYIP İNTERNETE ÇIKIP ŞİRKETE BAĞLANAN ARKADAŞ (BENİ WİFİ İÇİN ARADI BAŞARDIK).....
• CEPTEKİ İNTERNET PAKETİ BİTİNCE YAPILABİLECEK BİRŞEY VARMI DİYE SORANA,SABIRLA İNTERNET PAKETİ ALMALISIN DEMEM...
• ŞİRKETTEKİ BİLGİSAYARIMA BAĞLANAMIYORUM DİYEN ARKADAŞA , BİLGİSAYARI KAPATMIŞIN DEDİĞİMDE "EVET BİLİYORUM " DEMESİ........
• BİLGİSAYARI İNTERNETE ÇIKMADIĞI HALDE ANLATMAMA RAĞMEN ISRARLA VPNE BAĞLANMAYI DENEYEN....
• ARABADA LAPTOPU CEBİN İNTERNETİNE BAĞLAYARAK ŞİRKETE BAĞLANMAK İSTEYEN AMA BAĞLANAMAYAN,(BUNU ANLAMAK İÇİN BAYAĞI DAKİKALARIM GEÇTİ) STANDART İŞLEMİ YAPTINMI DİYE SORUNCA ,O NEYDİ DİYEN ,"NOTEBOOK RESTART ET" BİLGİSİ SONRASI DÖNÜŞ YAPMAYAN (MUHTEMELEN OLDU)
• BANA EVE YAZICI LAZIM DİYEN ARKADAŞA, NİYE LAZIM DİYİNCE "EVRAK BASTIRIP KARGOYA VERECEĞİM" CEVABINA , EVRAĞINI ŞİRKETE , MUHABERATA YOLLA YAZDIRIP,KARGOLARLAR ÇÖZÜMÜM...
• VERDİĞİMİZ LAPTOPU METRODA GİDERKEN DENEYEREK BAĞLANTI SAĞLAYIP, NE BİLGİSAYAR VERMİŞSİNİZ BE DİYE SEVİNÇ GÖSTEREN...
• BENİ ARAYARAK VERDİĞİMİZ LAPTOPA OYUN KURSAM BİR ŞEY OLURMU DİYEN ARKADAŞI, SENİ ŞİKAYET EDERİM GİT KENDİ BİLGİSAYARINA KUR DEMEM...
• HER SABAH ÖNEMLİ ÖNEMSİZ BİR SORUNLA ARAYIP,BİLGİSAYARDAMI SORUN VAR DEĞİŞTİRELİM DİYEN, GEREKLİ EĞİTİMLER SONUCU ARTIK ARAMAYAN...
• KİTLENEN ŞİFRESİNİ "Korona2020" YAPTIĞIM PERSONEL GENE GİREMEYİNCE,PSİKOLOJİK ETKİDE KALMSIN DİYE ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMEM...
• FORTİTOKEN PROGRAMINI UYARILARA RAĞMEN KURMAYIP,ZORUNLU KULLANIM BAŞLAYINCA GİREMEYİP ARAYAN, NİYE VAKTİKEN KURMADIN DEYİNCE SEANS BAŞLADI GİREMİYORUM HALLEDİN DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRAN...
• EVDE LAPTOPTA FİLM İZLERKEN; LAPTOP BİR ANDA YAVAŞLADI ,VİRÜSMÜ BULAŞTI DİYE ARAYAN....
• ŞİRKET BİLGİSAYARINI KAPAT AÇ ÖNERİSİNİ, ŞUBEDEKİ ARKADAŞINA SÖYLEYEREK BİLGİSAYARI DÜĞMEDEN KAPATTIRIP, MATRİKSİ HASAR GÖREN ARKADAŞ....
• ŞUBEDE AVAYA TELEFONLARI BİRBİRİNE YÖNLENDİREYİM DERKEN OFF KONUMA DÜŞÜREBİLEN ARKADAŞ...
• ŞİRKETTEKİ BİLGİSAYARI KAPATIP AÇMAK İÇİN SEN GÜZEL YAPIYORSUN DEYİP TELEFONA SARILAN...
• KABLOSUZ MOUSE U BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMAYIP ARAYANLAR....
Gigaset A120 Telsiz Telefon (Yeni gibi , Yeni pil , İkinci El).......500 TL
https://forum.donanimhaber.com/gigaset-a120-telsiz-telefon-yeni-gibi-yeni-pil-ikinci-el--160009275
Meslek: Donanım Uzmanı
İKİNCİEL TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SAYFAMA HOŞGELDİNİZ..... * En uygun fiyatla satışa sunduğum bütün cihazlar test edilmiştir,güvenle satın alabilirsiniz. * Cihazda ,bilinmesi gereken ayrıntı varsa hem ilanda , hemde kargo paketine yazılan notta paylaşılır. * Ürün kargoya verilmeden son kez denenir ve korumalı paketlenir. * Kurulum veya kullanmayla ilgili bilgiler varsa kargo ile yollanacak notla paylaşılır. * Kargo bilgileri ve olası kargo sorunları vb. takip edilerek siteden mesajla bildirilir. * Memnun Kalacağınız Alışveriş Ve Olumlu Yorumlarınız da Buluşmak Üzere.... MEMNUN KALACAĞINIZ ALIŞVERİŞ VE OLUMLU YORUMLARINIZDA BULUŞMAK ÜZERE.... |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 1.602 (Bu ay: 524)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El