Ek madde 1 ile yatay geçiş te kayıt hakkında
Ek madde 1 ile yatay geçiş yapmayı planlıyorum deü ve marmaraya başvuracağım ama sonuç ve kayıt tarihleri birbirinden farklı deü ilk açıklanıyor ve kayıtları daha erken eğer deü çıktığı halde marmarayı beklersem ve marmara çıkmazsa açıkta kalırım ve ben marmaraya geçiş yapmak istiyorum mesela deü açıklanınca gidip kayıt yapsam sora marmara çıkarsa gidip direkt olarak marmaraya kayıt yapabilirmiyim yoksa gidip tekrar izmirde kayıt mı sildirmem gerekiyor benim bildiğim kayıtlar otomatik siliniyor ama emin değilim
Yatay Geçiş te kayıt hakkında
Ek madde 1 ile yatay geçiş yapmayı planlıyorum deü ve marmaraya başvuracağım ama sonuç ve kayıt tarihleri birbirinden farklı deü ilk açıklanıyor ve kayıtları daha erken eğer deü çıktığı halde marmarayı beklersem ve marmara çıkmazsa açıkta kalırım ve ben marmaraya geçiş yapmak istiyorum mesela deü açıklanınca gidip kayıt yapsam sora marmara çıkarsa gidip son olarak marmaraya kayıt yapsam olur mu
Deü coğrafya öğretmenliğine yatay geçiş yapmayı planlıyorum ama müfredata bakığım zaman klimayoloji, hidrografya,yerleşme gibi temel dersleri mğfredatta göremedim bunun sebebi nedir müfredat mı eski yoksa deü nün müfredatı mı böyle anlayamadım eğer bilen veya orda okuyan biri varsa bana açıklayabilir mi
Hazırlık okuyorum ve ek madde 1 myp ile yatay geçiş yapacağım ve başvuruda transkript istiyor ama hazırlık okuduğum için transkript belgem yok sisteme yüklemesem bir sıkıntı olurmu bide onaylı ders içerikleri istiyorlar kayıt esnasında ama ben zaten hazırlık okuduğum için 1. Sınıftan başlayacağım ders saydırma gibi bi durum yok götürmesem sıkıntı olurmu
Yks ye girmek myp ile geçişe engel mi?
Bir üniversitede kayıtlıyım ve tekrar yks ye başvurdum öylesine giricem tercih falan yapmayacağım ama aynı zamanda bu yıl myp ilede geçişe başvurucam sınava tekrar girmem myp ile yatay geçişe engel mi
Kyk ek tercihlerde yurt çıkar mı
Yatay geçiş yapıp il değiştireceğim bu yüzden kyk ek tercihlerde yurt çıkma olasılığı nedir yurt çıkan veya açıkta kalan oldu mu daha önce
Yatay geçiş te ders içeriklerini okuduğumuz yıla kadar mı yoksa hepsini mi yüklemeliyiz
Ek madde 1 ile yatay geçiş
farzedelim ben 400 puan yaptım geçen sene ve o bölümün puanı benim sınava girdiğim sene 380 di ama geçiş yapacağım yani bu sene 410 oldu yani sınava girdiğim senenin mi yoksa bu senenin mi puanı baraj olarak kabul ediliyor ve ben 414 puan 17k sıralama yaptım geçmek istediğim yer 401 puan ve 30k ve sadece 2 3 kişilik kontenjan var sizce geçme olasılığım nedir
Normal ünüversiteyi bırakırsak sınavsız ikinci ünüversiteye devam edebip mezun olabilirmiyiz yoksa kaydımız silinir mi
Ek madde 1 yatay geçiş hakkında
farzedelim ben 400 puan yaptım geçen sene ve o bölümün puanı benim sınava girdiğim sene 380 di ama geçiş yapacağım yani bu sene 410 oldu yani sınava girdiğim senenin mi yoksa bu senenin mi puanı baraj olarak kabul ediliyor ve ben 414 puan 17k sıralama yaptım geçmek istediğim yer 401 puan ve 30k ve sadece 2 3 kişilik kontenjan var sizce geçme olasılığım nedir
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.938 (Bu ay: 402)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar