Xbox PC donanım şablonları nesilleri için öneri

Arkadaşlar, Microsoft'a bir geri bildirim gönderdim ve sizlerin desteğini bekliyorum.
Önerim şu: Xbox ekosisteminde her 5 yılda bir “xbox pc” donanım şablonu duyurulsun. Örneğin:
- 2026: Xbox PC 1st (16 GB RAM, RTX 3050, Intel i5 11. nesil, 1 TB depolama)
- 2031: Xbox PC 2nd (32 GB RAM, RTX 5020, Intel i5 15. nesil vb.)
Bu şablonlar sadece Xbox gdk ile geliştirilen oyunlar için geçerli olacak. Yani hem Xbox konsollarına hem Windows'a aynı anda çıkan oyunlarda kullanılacak. Oyuncular, “xbox PC 1st” uyumlu veya en az o özellikleri destekleyen bir bilgisayar aldığında 5 yıl boyunca Xbox App'ten aldığı tüm oyunları oynayabileceğini bilecek.
Ayrıca Xbox App'te oyunların etiketlerinde “for Xbox PC 1st” veya “for Xbox PC 2nd” şeklinde belirtilmeli. Böylece herkes hangi şablona uyumlu olduğunu net görebilir.
Bu sistem PC tarafında konsol benzeri bir öngörülebilirlik sağlar, oyuncular için güven oluşturur ve geliştiriciler için optimizasyonu kolaylaştırır.
Ben bu fikri Microsoft'a ilettim. Sizlerden ricam, destek verip bu fikri yaymamıza yardımcı olmanız.
Microsoft'a ilettiğim gönderiye buradan ulaşabilirsiniz.
Bu bir Patron ilanıdır - Patron Arıyorum

Ben bir yazılımcıyım. C# ile masaüstü program yazabilirim. Temel olarak C++ biliyorum. Temel olarak Python biliyorum. tam olarak Dart ve yarım olarak flutter biliyorum. Bir yandan web site yapabilirim Wordpress ve Elementor kullanarak. Grafik tasarım temel olarak yapabilirm, Gimp, Canva gibi araçlar kullanarak. Video düzenleyebilirim kdenlive veya capcut kullanarak. Windows, Linux bilgisayarlara uzakatn bağlanarak iş yapabilirim. Yani bir bilgi birikimim var ama bu bilgilerimi pazarlayamıyorum. Böyle bir becerim yok. Bu yüzden hem bu pazarlama işlerini yapabilecek hem iş bulabilecek ve işi planlayabilecek hem de işçisine düzgün davranan, teknolojiden anlayan temel bir patron arayışındayım. Ben freelancer olarak iş aradım ve bazen yapabildim ama bazı yapabileceğim işleri kendimi pazarlayamadığım için o işi kapamadım. İnternette de patron ilanı verebileceğim bir web sitesi yok. Bu yüzden bu forumda böyle bir ilan veriyorum. 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitirdim. Çocukluğumdan beri bilgisayarlarla ve telefonla haşırneşirim. Temel bir yazılımcı ile bile orta halli işler yapabilecek patron arıyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söylesin ve maaşımı ödesin yeter. Takım çalışmasında sıkıntı yaşamam. Tek kişinin yapabileceği işi kendim yapabilirim. Patrondan beklediğim özellikler temel patron özellikleri. Diploma falan istemiyorum :) Normal iş yönetimini yapsın yeter. Artık yazılım gibi işler online olduğu için, online işler yapabileceğimiz bir patron arayışındayım.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Xbox

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0