Bilgi İşlem Destek Elamanı Ne İş Yapar?
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Bilişim Teknolojileri mezunuyum, temel donanım ve işletim sistemi ile program bilgim var ve kurumsal yerlerde çalışmak istiyorum 2 yer ile görüştük biri orta yada küçük çaplı bir özel hastane ve evime çok uzak diğeri ise evime yakın ve barkod cihazları veya ilgili programlarla ilgili bir iş yeri. Bilgi işlem destek elemanı olarak başvurdum işkurdan ama hastane ilanına hastane tarafından davet aldım ben başvurmamıştım ve bilgi işlem destek elemanı diye gidip görüştüm sanırsam orada ekip yoktu IT için yani bilemiyorum neyse bana kendimi anlatmamı söylediler öğrenmeye açık biriyim dedim ve yukarıda belirttiğim temel bilgi sahibi olduğumu söyledim ve barkod yazıcısı bağlamamı istediler bağlamaya çalıştım bağlantıda sorun yoktu ama sistemde belirtilmemiş olarak görünüyordu sürücü indirdim kurdum bazı seçenekler açıldı ama yine cihaz sınama yazmak üzere komut almıyordu cihazla ilgili olabilir dedim hatta Zebra TLP 2844 idi ikinci el almışlardı neyse sonrasında CV mi dijital kopya halinde onlara yolladım oradayken ve haber beklememi söylediler tamam dedim oradan diğer yere geçtim işkurdan başvuru yapmıştım ilgilenirseniz diye CV mi bırakmak istedim dedim tamam dediler bu sabah aradılar 1 gün sonraya görüşmeye çağırıldığımı söylediler bende gidicem. Olay kısaca bu sorum ise şu; Ben böyle yazıcılarla yada sunucu işleri ile haşır neşir biri değilim olmadım sadece yazıcı teknik serviste staj yaptım müşterilere bakacak şekilde yani teknik bilgim yok bağlamak kolay kontrol kolay ama ona rağmen sorun çözülmediyse sebebini bilmiyorum iş yerleri bu durumlarda benden uzmanlık mı bekler yoksa cihaz değişikliği mi yapar? benim genel anlamda iş ve bu alan ile ilgili bilmem gerekenler nedir acaba? internette sitelerde gez gez bitmez dedim ve buraya yazmak istedim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0