Bildirim
G
@GreenWebs
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
GreenWebs · Ogame altına konu açtı.
2 hafta
[Tavsiye / İnceleme] Yaşam Formsuz Saf OGame Deneyimi: OGameXL.com
Selamlar hocalarım, dostlar,
Bir süredir oynadığım ve açıkçası keyif aldığım bir OGame deneyimini sizlerle paylaşmak istedim. Son yıllardaki güncellemelerle (özellikle Yaşam Formları ile) oyunun orijinal tadının kaçtığını düşünen, benim gibi 2022 öncesi OGame'i özleyenler varsa OGameXL kesinlikle göz atması gereken bir yer olmuş.
Olayın en güzel kısmı, oyundaki o karmaşık yeni sistemlerin (Lifeforms vb.) hiçbiri yok; tamamen, ezberlediğimiz ve sevdiğimiz OGame mekanikleri üzerine kurulmuş. Üstelik her dilden oyuncunun aktif olduğu, keyifli bir ortamı var.
Neden Tavsiye Ediyorum? (Öne Çıkan Oranlar ve Sistem)
- Yaşam Formları Yok: Tamamen, OGame altyapısı.
- Hızlar Oldukça Doyurucu: Ekonomi 1000x, Araştırma 500x.
- Filo ve Savaş Dinamikleri: Savaş filosu hızı 6x, barışçıl filo hızı 8x, filo yakıt tüketiminde ise %30 indirim var. Ayrıca enkaz alanında döteryum bulunuyor ve yıkılan gemilerin %80'i enkaz olarak kalıyor.
- Karanlık Madde (KM) Bolluğu: Oyunda p2w engellenmiş gibi düşünebilirsiniz; her 7 günde bir hesaplara 150.000 Karanlık Madde yükleniyor (aylık 600k+). Zaten oyun içindeki seferlerden de gayet yüksek miktarlarda KM düşürebiliyorsunuz, bu da ilerlemeyi epey akıcı yapıyor.
Eski günlerin o saf tadını modern ve yüksek hızlarla yaşamak isteyenler varsa, tavsiye ederim; girip bir göz atabilirsiniz.
Site:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0