![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3187213/ee339e82836f4960f54cf6fd0fcc3064.jpg)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Sol köşeden kırılan telefonda dokunmatik sorunu
Merhabalar;
Telefonumu geçen ay kırmıştım bu kırmadan önce ekranını yeniden yaptırmıştım yeniden yaptırdığımdan dolayıda ekranı orjinal değildi (parçası yokmuş) koruma ekranı takmama rağmen telefonum iç ekranıyla beraber sol köşeden kırıldı. O köşedende mürekkepmi denir ne denir bilmediğim mor renkli bir şey yayıldı kırılan yerde dokunmatik işlemiyor bile.
Her neyse telefonu yeniden yaptırdım (yine orjinal ekran değil) ama o mürekkebimsi şeyin izleri hala hafif (çokta belli değil) bir şekilde gözüküyor ayrıca şarja taktığım zaman (özellikle siyah fotoğraflarda belli oluyor) yeşil çizgi gözüküyor baştan aşağıya doğru ayrıca hala o kırılan sol köşede dokunmatik çok az işliyor.
Oyun oynarken aynı anda ilerleme ve yön değiştirme tuşlarına basamıyorum dokunmatik işlemediğinden Samsung'un kendisiyle iletişime geçtim Garanti kağıdıyla servise götürün dediler garanti belgeside yok.
Ne yapacağım ben bu telefonu eski olduğundan (Samsung A20) parçasıda yok :(
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Mesaj Sayısı: 1
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 76 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Samsung
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)