iPhone 13 | HEPSİBURADA.COM | APPLECARE Süreçleri
Merhabalar,
5 Eylül 2025 tarihinde hepsiburada.com sitesinden bir telefon aldım. 2-3 aylık kullanım sonrasında telefonda önce performans düşüklüğü daha sonrasında da çalışmama problemi yaşandı. Bluetooth bağlantısı, WiFi bağlantısı problemi, sim kart okumama ve ekranda kılcal çizik oluştu. Telefonun dış kasasında herhangi bir darbe vesaire yok bu arada bunu da ek detay olarak yazayım. Bu yaşanan duruma istinaden Apple servisine başvurdum. Ürün incelemeye gönderildi. 3. iş gününde cihazınız hazır mağazadan alabilirsiniz maili gelince ürünümün tamir edildiğini veya sıfırı ile değişiminin yapıldığını düşünerek mağazaya gittim. Mağaza çalışanı ürünümü getirdi ve ürünün daha önceden izinsiz dış müdahaleye maruz kaldığını bu yüzden Apple tarafından bir tamir sürecine başlanmadığı ve paralı şekilde de yapılmayacağını iletti. Ürünü hepsiburada.com sitesinden aldığımı, satıcının hepsiburada olduğunu söylediğimde bu tür satış platformlarından alınan ürünlerde böyle sorunlarla karşılaşıldığını ve hepsiburada.com ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler.
Gün içerisinde hepsiburada.com 'a ulaştım, kayıt oluşturuldu ve tarafıma dönüş yapılacağı söylendi. Buna istinaden ben yinede bu tür platformlarda çözüme kolay ulaşılmayacağını düşünerek X ve sikayetvar.com sayfalarında şikayet tweeti ve bildiriminde bulundum. Tabi süreç doğru şekilde yönetilir ve müşteri memnuniyeti sağlanır ise bütün şikayetin iletildiği platformlarda kendilerini tebrik ederek konuyu kapatacağımı da bildirmek isterim.
Bugün Hepsiburada’ya başvurumu yaptım. Yaşadığım süreci hem kendim adına sağlıklı bir şekilde takip etmek hem de diğer tüketicilere örnek olması amacıyla bu konuyu açıyorum.
Hepimiz birer tüketiciyiz ve benzer durumlarla karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiğini bilmek önemli. Bu süreçte yaşadıklarımı, Hepsiburada’nın ve distribütörün vereceği cevapları, olası çözümleri ve atılan adımları adım adım burada paylaşacağım.
Aynı durumda olan kişilere yol gösterir, olası hak kayıplarının önüne geçer ve hep birlikte daha bilinçli hareket etmiş oluruz.
Süreci şeffaf şekilde buradan aktarmaya devam edeceğim.
Sevgilerimle,
Süreç Güncellemesi 1;
Bir kaç günlük talebin ardından dün dönüş yapıldı. Ürüne hepsiburada.com servis tarafının bir şey yapamadığını, servis kararını aşamadıklarını ve bu konuda yasal haklarımı kullanabileceğim söylendi. Süreç artık tüketici hakem heyeti tarafından yürütülecek. Ürün tek satışlı, sadece satışı sana yapmışız ne halin varsa gör modundalar. Artık bir daha hepsiburada.com 'u kullanmayacağım.
Omoda 5 Bagaj hk yardımlarınız.
Merhabalar,
Yaklaşık 10 günlüğüne bir Omoda 5 deneyimleme fırsatımız olacak. Yaklaşık 4-5 orta boy valiz, ufak tefek çantalarımız vs olacak. Bunları sizce sığdırabilir miyiz bagaja araç sahibi arkadaşlarımız görüşlerini bildirirse çok makbule geçer.
İyi tatiller dilerim herkese.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: iPhone

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0