AIDA64 Raporu sata
anakartım sata 3 destekliyor mu ? rapor:
sata ssd önerisi
iyi günler eski asus marka laptopuma sata ssd takacağım 500 tl bandında hikvision c100 marka bir ssd buldum aralarından en iyi performans veren oydu 550/500 mb olması lazımdı başka önerisi olan varmı ? şu an kullandığım hdd verileri şu şekilde:
laptop termal macun ve ssd
hayırlı bayramlar laptopum çok yavaş olduğu için biraz yükseltmek istedim 4 gb ram i5 4.nesıl 2 gb ekran kartım var rahat 6 yıldır kullanıyorum hiç termal macun yenilemedim harddiskim eski macun yenileyip ssd takmayı düsünüyorum valorantda yedigim fps drop sorunu ortadan kalkarmı ? uyumlu ram bulabilirsem 6 ya veya 8 e cıkarmayı planlıyorum. termal macun önerisi olan varsa cok sevinirim
Laptop Ram Sorunu
Öncelikle hayırlı bayramlar eski laptopum ile ilgili bir sorunum var çözüm arıyorum 4 gb ram 2 gb ekran kartı 4.nesil i5 bir laptopum var ram ve ssd eklemek istiyorum oyunlarda fps arttırmak için eski bir hdd kullanıyorum çok kötü performans veriyor. evde bir adet laptop rami var bunu taktığımda laptop hiç açılmıyor ekran gelmiyor galiba uyumsuz 2 gb samsung marka bir ram bilgisayarımdaki ramler de gömülü olduğu için çıkartamıyorum uyumlu ram nasıl bulabilirim önerisi olan varmı ? laptopum asus marka
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.125 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware