hayatıma nasıl devam edeceğim?
Merhaba arkadaşlar öncelikle sorunu söyleyeyim maalesef lanet olsun ki ben eşcinselim kahretsin ki eşcinselim.
ben 19 yaşında gazi tıp hazırlıkta okuyan biriyim. annem babam mardin süryanisi ben Ankara doğumluyum bakmayın ailemin müslüman olmamasına bizde böyle şeylerin cezası bellidir. ben bunun kötü bir şey olmadığını biliyorum ama asla böyle bir yaşam stili benimseyemem. ben sadece herkes gibi çoğunluk gibi olmak istiyorum yaşıtlarım gibi kız arkadaşım olsun istiyorum ileride evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. bana doktora git falan diyeceksiniz lakin zaten gittim hormonal hiç bir sıkıntım yok psikiyatrist ise kendimi kabul etmem gerektiğini çünkü bunun değiştirmenin hiç bir yolu olmadığını söyledi.
küçüklüğümden beri hep biliyordum bunu ama çok iyi sakladım kafamı hep başarılı olmaya taktım hep bir şeyle meşgul oldum ama hep yoksa düşüncelerim beni kanser edecekti. bu yolda yksde derece yaptım uluslararası ATP tenis turnuvasında birinci oldum ama artık kafamı meşgul edecek bir şey kalmadı tamamen arkadaşlarımla takılıyorum ve onların bana göre nispeten normal olmaları beni mahvediyor , kız/erkek arkadaşlarıyla eğleniyorlar geziyorlar benim asla böyle bir fırsatım olmayacak.
bu durum kanser gibi kemiriyor mahvediyor uykumu kaçırıyor.
önceden olsun sen yalnız da iyisin başarıların yeter derdim fakat böyle hissedemiyorum artık. Bakın sıkıntım yalnız olacak olmam değil sıkıntı yine farklı olmam sıkıntı yine saklanmam gerektiği.
napacağımı bilmiyorum artık
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sağlıklı Yaşam

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0