Alınık Eski Teyp Kasetleri (1998 - 2003)
Arkadaşlar selamlar. Ben eski radyo yayınlarını çok seven biriyim. Bu yüzden internetten her fırsatta eski radyolara ait kayıtları arıyorum ama hiç bir kaynakta her hangi bir paylaşım bulamıyorum.. Yıllar önce sanırım 2009'du. Eski radyo kayıtları diye bir web sayfası vardı. Sanırım bir yıl sonra o site kapandı.
Bu başlığı açmamdaki amacım; elinde bu kasetlerden olup da dijitale aktaramayan arkadaşlardan bu kasetleri (satın) alıp, dijitale aktarıp sonra eğer isterlerse onlara geri yollamak.
Özellikle 1998 - 2003 yılları arasını arıyorum. Aradığım Programlar :
Radyo D = Dj Hakan Gündüz Şalala ve D-Mix , Muzo ile yastık sohbetleri, Şekeroğlan vs gibi hafta içi program yapanlar.
Power FM = Geveze in the Morning, Bay J, Cem Ceminay, Boy George (Cumartesi geceleri Clubversive adında bir programı vardı)
Bu yıllar arasında, bu programları içeren kasetleri olanlar lütfen bana ulaşsın. Teşekkür Ederim iyi forumlar dilerim.
PES Yaması Kilitli CPK Dosyası Açmak
Arkadaşlar merhaba. PlayStation 3 için hazırlanan, pes 2018 tabanlı yamaları kullanıyorum. Örneğin potato patch, bitbox patch, dream patch gibi.. Bazı yamalardaki CPK uzantılı dosyaları pc ortamında açmam lazım. Bu dosyaları açabilmek için önerebileceğiniz uygulamalar var mı ?
CriPackedFileMaker ve vgmtoolbox_bin_r1040 adlı uygulamalar işe yaramıyor.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 280 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuna Özel Forumlar