Herkese merhaba- İlk kez gönderi paylaşıyorum. WiFi üzerinden neden 100 mbps'nin altına düştüğüme dair bir fikrim var, ancak yönlendiricinin modemden ne aldığını test ettiğimde rutin olarak 350 mbps alıyorum. Netlik sağlamak için, 300 mbps hizmetimiz var, Linksys EA3800 yönlendirici. Yönlendiricide değiştirmem gereken bazı ayarlar var mı? Kullanışlıyım ama uzman değilim. Tia!
Facebook Yorumu Kaldırdı - Birini internet trollerine karşı savunuyordum!
Kafam çok karışık. Facebook'ta gezinirken yasal bir internet zorbasının bu kıza bir videoda "cidden kilo vermen gerekiyor" dediğini ve ardından domuz emojisini kullanmaya başladığını gördüm.
Zorbalıktı ve korkunçtu. Ben buna katlanmıyorum bu yüzden onların aptal olduğu (iki beyin hücrenizin üçüncülük için mücadele ettiğini söyledim) ve içlerinin de dışlarının da çirkin olduğu yönünde yorum yaptım. İğrenç, şeytani, gereksiz zorbalık içeren bir yorumun ardından bu ifadeyi geri çekmeyeceğim.. ancak Facebook, BENİM yorumumu saldırgan olarak nitelendirdi ve göründüğü gibi orijinal zorbalar değil.
Gerçekten aklımı başımdan aldı. Artık başka birini savunduğum için hesabıma bir işaret koydum (inceleme talebinde bulundum ancak herhangi bir şey yapmam mümkün değil)!
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 106 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri