ROM hakkında her şeyi içeren konu nerden bulabilirim?
Başlıkta da belirttiğim gibi nerden bulabilirim veya forumda var mı böyle bir konu her şeyi öğreten vesaire? (görmediğim den dolayı soruyorum)
Not: Telefon ROM'u hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum, Custom, AOSP, Stock gibi şeyleri falan tamamen öğrenmek istiyorum
Paxil ile sosyal fobiyi hafifletmek mümkün mü?
Başlıkta da belirttiğim gibi mümkün mü ve mümkün ise bu ne kadar sürüyor?
9. Sınıf, ders çalışmak için öneriler ?
Okulu bıraktım bu sene ve gelecek sene, yani okullar kapanıp açıldığında başlamaya karar verdim. Bu süre içerisinde, yani okullar kapanıp açılana kadar evde ders çalışmak istiyorum. Yani işleyeceğimiz konulara hakim olmak istiyorum, önceden daha bilgili olabilmek için. Herhangi bir önerebileceğiniz kaynak veya platform var mı? (9. sınıfım ve hiç gitmedim okula)
Selectra ile sosyal fobiyi / anksiyete yenmek mümkün mü?
15 yaşındayım. Risperdal 3 mg adlı bir ilacı kullanıyordum ve başka bir psikiyatri doktoruna randevu alıp gittiğimizde, şöyle dedi: 'senin sorunun sadece insanlarla iletişime geçememe, utangaçlık, çekingenlik (sosyal fobi) ve bu ilacın bir faydası yok sorununa karşı.' bu kararla birlikte risperdal'ı yarım kullanarak bitirdim ardından selectra 50 mg adlı ilaca başladım. Bu ilacın sosyal fobiyi yenme konusunda gerçekten faydası olabilir mi, yani sosyal fobiyi aşabilir miyim? Doktora sormayı unuttum, o yüzden konu açayım dedim.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 902 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı