Merhaba arkadaşlar,
İşletmemiz için engelli misafirlerimizin daha rahat destek alabileceği pratik bir çağrı sistemi arayışındayım. Özellikle giriş alanı, danışma noktası, bekleme bölümü ve bazı ortak kullanım alanlarında ihtiyaç olduğunda personelin hızlı şekilde haberdar olmasını istiyoruz.
Bizim için en önemli konu sistemin karmaşık olmaması. Yani misafir butona bastığında ilgili personelin bunu net şekilde görmesi veya duyması gerekiyor. Kablo çekimiyle uğraştırmayan, kurulumu kolay, uzun vadede sorunsuz kullanılabilecek bir çözüm arıyoruz.
Şu an aklımızdaki kullanım senaryosu şöyle: Engelli bir misafir işletmeye geldiğinde veya destek ihtiyacı olduğunda bir çağrı butonuna basacak, içerideki görevli kişi de bunu alıcı cihaz, ekran, çağrı paneli ya da benzeri bir sistem üzerinden fark edecek. Böylece misafir uzun süre beklemeyecek, personel de çağrıyı kaçırmayacak.
Özellikle şu noktalara dikkat ediyoruz:
- Kablosuz çalışması
- Butonların kolay kullanılabilir olması
- Sesli veya görsel uyarı vermesi
- Personelin hızlı fark edebileceği bir sistem olması
- İşletme içinde farklı alanlara uygulanabilmesi
- Uzun ömürlü ve profesyonel görünmesi
- Servis ve destek tarafının güvenilir olması
Daha önce otel, klinik, restoran, mağaza, ofis veya benzeri işletmelerde engelli yardım çağrı sistemi kullanan var mı? Hangi markayı veya sistemi önerirsiniz?
Ben özellikle işletme kullanımına uygun, basit ama kaliteli bir çözüm arıyorum. Sadece zil gibi çalışan basit ürünlerden ziyade, daha düzenli ve profesyonel bir çağrı sistemi olursa bizim için daha iyi olur.
Kullanan ya da bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar öneri paylaşırsa çok sevinirim.
En İyi Yazılım Lisansı Satın Alma Siteleri
Yazılım lisansı satın alırken benim için en önemli şey sadece fiyat değil. Lisans hızlı teslim ediliyor mu, ödeme güven veriyor mu, destek gerçekten yardımcı oluyor mu ve ürün açıklamaları net mi bunlara bakıyorum.
Windows, Office ve yapay zeka araçları gibi dijital ürünlerde birkaç farklı siteyi inceledim. Genel deneyime göre en iyi izlenimi OneLisans verdi.
1. OneLisans
OneLisans benim için listenin ilk sırasında. Site yapısı sade, ürünleri bulmak kolay ve özellikle Windows, Office, ChatGPT Plus gibi popüler dijital ürünlerde seçenekler net görünüyor. OneLisans, web sitesinde yazılım lisansları ve dijital ürünleri uygun fiyatlı ve hızlı teslimat odaklı sunduğunu belirtiyor.
En sevdiğim tarafı, sadece lisans satışı yapıyor gibi durmaması. Ürün açıklamaları, blog içerikleri ve kategori yapısı kullanıcıya ne aldığını daha iyi anlatıyor. Özellikle ilk kez lisans alacak biri için bu önemli bir detay.
Benim gözümde OneLisans; hızlı teslimat, uygun fiyat, ürün çeşitliliği ve destek hissiyle öne çıkıyor.
Puanım: 5/5
2. Sağlam Lisans
Sağlam Lisans da yazılım lisansı tarafında bilinen sitelerden biri. Windows, Office, antivirüs ve farklı yazılım kategorilerinde geniş seçenek sunuyor. Site üzerinde birçok ürün kategorisi bulunması, farklı lisans arayan kullanıcılar için avantaj sağlıyor.
Genel olarak güven veren bir yapısı var ama benim deneyimimde OneLisans kadar sade ve kullanıcıyı yönlendiren bir görünüm sunmuyor. Ürün çeşitliliği iyi, fakat yeni kullanıcı için biraz daha karışık gelebilir.
Puanım: 4.5/5
3. Uygunbana
Uygunbana, Windows ve Office lisansları tarafında seçenek sunan alternatif sitelerden biri. Site üzerinde özellikle Microsoft ürünlerine yönelik farklı lisans kategorileri yer alıyor.
Fiyat odaklı düşünen kullanıcılar için incelenebilir ama site deneyimi ve güven hissi tarafında daha güçlü bir anlatım beklerdim. Ürün seçenekleri var, fakat satın alma öncesi kullanıcıyı ikna eden içerik yapısı biraz daha geliştirilebilir.
Puanım: 4/5
4. Diğer Lisans Siteleri
Piyasada Windows key, Office lisansı veya farklı dijital ürünler satan birçok site var. Ancak bu alanda fiyat çok düşük olduğunda kullanıcıların daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü lisans türü, teslimat şekli ve satış sonrası destek gerçekten önemli.
Bu yüzden sadece “en ucuz lisans” diye seçim yapmak yerine, sitenin ürün açıklamalarına, iade politikasına, destek kanallarına ve kullanıcıya verdiği güvene bakmak daha doğru olur.
Puanım: 3.8/5
Kısa Sonuç
Benim değerlendirmeme göre en iyi yazılım lisansı satın alma sitesi OneLisans oldu. Ürün çeşitliliği, sade site yapısı, hızlı teslimat vurgusu ve kullanıcıya güven veren içerikleriyle diğer sitelerden daha güçlü duruyor.
Windows lisansı, Office lisansı veya ChatGPT Plus gibi dijital ürünler alırken sadece fiyata değil; destek, teslimat ve ürün açıklamalarına da bakmak gerekiyor. Bu açıdan OneLisans ilk sırada tercih edilebilecek sitelerden biri.
En İyi Takipçi Satın Alma Siteleri
Instagram işletme hesabım için son dönemde birkaç farklı takipçi satın alma sitesini denedim. Amacım sadece takipçi sayısını artırmak değil; sipariş ne kadar hızlı başlıyor, destek gerçekten ilgileniyor mu ve site genel olarak güven veriyor mu bunları görmekti.
Açıkçası her site aynı deneyimi sunmuyor. Bazılarında sipariş hızlı ilerliyor, bazılarında destek daha standart kalıyor. Benim denediklerim arasında en iyi deneyimi Takipci.Al tarafında yaşadım.
1. Takipci.Al
Takipci.Al sitesini denediğimde sipariş oldukça hızlı başladı. En sevdiğim tarafı ise destek ekibinin gerçekten ilgilenmesiydi. Instagram işletme hesabı için işlem yapacağımı söylediğimde direkt daha uygun paket önerdiler.
Daha önce farklı siteleri denedim ama çoğunda bu kadar ilgili bir destek görmedim. Hem işlem hızlıydı hem de süreç boyunca güven verdi. Bu yüzden benim listemde ilk sırada.
Puanım: 5/5
2. Sosyalevin
Sosyalevin de kötü bir deneyim sunmadı. Site güven veriyor, destekten hızlı yanıt aldım ve sipariş sorunsuz ilerledi. Sadece Takipci.Al’e göre işlem biraz daha geç başladı diyebilirim.
Yine de genel olarak güvenli ve kullanılabilir bir site. İlk kez takipçi satın alacak biri için kafa karıştırmayan bir yapısı var.
Puanım: 4.5/5
3. SocialDoping
SocialDoping paket çeşitliliği açısından iyi. Sadece Instagram değil, farklı sosyal medya hizmetleri de var. Bu açıdan geniş seçenek arayanlar için mantıklı olabilir.
Benim deneyimimde işlem normal ilerledi ama destek tarafı biraz standart kaldı. Yani sistem çalışıyor, fakat ekstra yönlendirme bekleyenler için çok kişisel bir deneyim sunmayabilir.
Puanım: 4/5
4. SosyalDigital
SosyalDigital de listede değerlendirilebilecek sitelerden biri. Site yapısı genel olarak anlaşılır, paketleri incelemek kolay ve temel sosyal medya hizmetleri için seçenek sunuyor.
Benim deneyimimde sipariş tarafı ortalama ilerledi. Çok kötü bir durum yaşamadım ama destek ve hız konusunda ilk sıralardaki siteler kadar güçlü bir izlenim bırakmadı.
Puanım: 3.8/5
Kısa Sonuç
Benim deneyimime göre takipçi satın alma sitesi seçerken sadece fiyata bakmak yeterli değil. Destek cevap veriyor mu, sipariş hızlı başlıyor mu ve paketler gerçekten anlaşılır mı bunlar daha önemli.
Bu açıdan en iyi deneyimi Takipci.Al ile yaşadım. Özellikle işletme hesabı için paket önerisi yapmaları ve siparişin hızlı başlaması büyük artıydı. Sosyalevin de güvenli bir alternatif olabilir ama hız ve destek tarafında Takipci.Al bir adım önde kaldı.
Merhabalar,
Bir süredir restoran, kafe ve benzeri işletmelerde kullanılan kablosuz garson çağrı sistemlerini araştırıyordum. Özellikle yoğun saatlerde müşterinin garsona ulaşamaması, hesap istemek için beklemesi veya servis talebinin geç fark edilmesi gibi durumlar işletmelerde ciddi zaman kaybı oluşturabiliyor.
Bu süreçte Vycall garson çağrı sistemi dikkatimi çekti. İncelediğim ve deneyimlediğim kadarıyla sistem, özellikle yoğun çalışan işletmeler için oldukça pratik bir çözüm sunuyor.
Mantık aslında çok basit: Masalara yerleştirilen çağrı butonları sayesinde müşteri garsonu, hesabı veya servisi tek tuşla çağırabiliyor. Çağrı, personele ekran/alıcı üzerinden iletiliyor ve hangi masadan çağrı geldiği kolayca görülebiliyor. Böylece garsonların sürekli masaları kontrol etmesine gerek kalmıyor.
Benim en beğendiğim tarafı, işletme içindeki iletişimi daha düzenli hale getirmesi oldu. Özellikle kalabalık restoranlarda müşteri bekleme süresini azaltmak, personelin iş takibini kolaylaştırmak ve daha profesyonel bir hizmet sunmak açısından ciddi avantaj sağlıyor.
Vycall’ın sadece restoranlar için değil; kafe, otel, fabrika, depo, klinik ve farklı sektörler için de kablosuz çağrı çözümleri sunması güzel bir detay. Yani sistem tek bir kullanım alanına sıkışmış değil, ihtiyaca göre farklı senaryolara uyarlanabiliyor.
Öne çıkan tarafları bence şöyle:
- Kullanımı basit ve anlaşılır
- Müşteri ile personel arasındaki iletişimi hızlandırıyor
- Yoğun saatlerde operasyonu daha kontrollü hale getiriyor
- Restoran ve kafelerde bekleme süresini azaltmaya yardımcı oluyor
- İşletmeye daha profesyonel bir hizmet algısı katıyor
- Kablosuz yapısı sayesinde kurulum tarafında daha pratik duruyor
Benim genel izlenimim olumlu. Özellikle masa sayısı fazla olan, yoğun çalışan veya müşteri memnuniyetini artırmak isteyen işletmeler için Vycall kablosuz çağrı sistemi mantıklı bir tercih olabilir.
İncelemek isteyenler için siteyi de bırakıyorum:
Restoran, kafe veya otel tarafında bu tarz sistem kullanan varsa deneyimlerini merak ederim. Sizce garson çağrı butonları işletme verimliliği açısından gerçekten fark yaratıyor mu?
Merhabalar arkadaşlar, bir süredir YouTube kanalımla uğraşıyorum ama abone sayısı çok yavaş artıyor. Açıkçası YouTube abone hilesi diye bir şey var mı gerçekten çalışan, güvenilir bir site bulmaya çalışıyorum ama net bir şey göremedim. İnternette çok fazla site var ama hangisi gerçek hangisi boş anlamak zor. 2026 yılında gerçekten işe yarayan, sorun çıkarmayan bir yöntem ya da site kullanan var mı? Deneyen olduysa deneyimini yazabilir mi, ban riski falan oluyor mu merak ediyorum. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Veri Kurtarma Merkezi
Günümüzde neredeyse hayatımızın tamamı dijital ortama taşındı. İş dosyalarından aile fotoğraflarına, okul projelerinden kişisel belgelerinize kadar tüm bilgilerimiz bilgisayarlarımızda, SSD’lerimizde veya harici disklerimizde saklanıyor. Ancak teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun, veri kaybı riski her zaman var. Hard disk arızaları, yanlışlıkla silinen dosyalar, virüs saldırıları, sunucu çökmeleri veya yanlış biçimlendirme gibi durumlar, çok değerli verilerimizi aniden kaybetmemize yol açabiliyor.
İşte bu noktada Veri Kurtarma Merkezi devreye giriyor. Alanında uzman mühendislerden oluşan ekibi ve ileri teknoloji laboratuvarları ile kaybolan verilerinizi geri getiriyor. HDD, SSD, USB bellek, RAID sistemleri ve sunucular dahil birçok depolama cihazından veri kurtarma hizmeti sunuyor. Ayrıca, veri kopyalama, klonlama, şifre çözme ve veri analizi gibi hizmetlerle de müşterilerine kapsamlı çözümler sağlıyor.
Veri Kurtarma Merkezi’nin farkını yaratan en önemli unsurlardan biri, müşteri odaklı yaklaşımı ve yıllara dayanan deneyimi. Türkiye’nin en yüksek başarı oranlarından birine sahip olarak, kaybolan verileri geri getirme konusunda güvenilir bir çözüm ortağı sunuyor. Çöken bilgisayarınızdan veri kurtarma işlemi sayesinde, büyük oranda kaybettiğiniz verileri tekrar kazanabilir ve emeklerinizin boşa gitmesini önleyebilirsiniz.
Laboratuvar ortamında ileri teknoloji ile yürütülen disk kurtarma ve HDD kurtarma işlemleri, cihazlarınıza zarar vermeden sorununuzu çözmeyi mümkün kılıyor. Belleklerinize kimi zaman virüs bulaşabiliyor, kimi zaman dosyalar yanlışlıkla silinebiliyor, kimi zaman da yanlış biçimlendirme yapabiliyoruz. Bu gibi durumlarda hızlı ve güvenilir bir çözüm sunmak, veri kurtarmada kritik önem taşıyor.
7/24 ulaşabileceğiniz destek hattı sayesinde, veri kurtarma hizmetleri ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun en doğru çözümleri alabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Veri Kurtarma Merkezi, sorumluluk anlayışı ve alanlarında en iyi mühendisleri ile sizler için en iyiyi sunmaya devam ediyor.
Kaybolan verilerinizi güvenle geri almak ve dijital hayatınızı kesintisiz sürdürmek için Veri Kurtarma Merkezi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Verileriniz emin ellerde, profesyonel ekibimiz sizin için hazır.
nvlddmkm.sys Hatası ve Çözümü
Merhabalar oyunların durduk yere kapanması ve olay görüntüleyicisinde bu hatayı görmemiz bir çok foruma konu olmuş.
Öncelikle baya bir inceleme yaptım ve çözümü buldum. Buradan paylaşarak herkesin yararlanmasını istiyorum.
1) Sorun genelde NVIDIA güncellemeleriyle alakalı oluyor. CPU ile uyumlu çalışmayabiliyor o yüzden DDU yöntemiyle tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp iki veya üç eski NVIDIA driverini kuracağız.
2) DDU'yu orjinal sitesinden indirin ve NVIDIA nın sitesine girip 2-3 eski sürümü bulup indirin.
3) Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın ve DDUdan ekran kartı sürücülerini sıfırlayın.
4) Bilgisayarı normal modda açın ve NVIDIA'nın eski sürümünü kurun
İşte bu kadar! Artık bu dertten kurtulmuş oluyorsunuz.
Telegram abone alacağım site var mı? Güvenilir ve ucuz
Merhabalar, telegram'da bir kanalım var bu kanala abone almak istiyorum ama piyasayı çok bilmiyorum öneriniz var mıdır?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 745)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0