Sms Onay Servisi Sağlayan Güvenilir Firma Önerisi
Selamlar,
Son zamanlarda bazı platformlarda (Telegram, WhatsApp vs.) hesap açarken SMS doğrulama gerekiyor ama kendi numaramı kullanmak istemiyorum.
İnternette biraz araştırdım ama açıkçası çoğu siteye pek güvenemedim. Bazılarında SMS gelmiyor diyen var, bazılarında iade sorunu yaşayanlar var.
Bu işi sorunsuz yapan, gerçekten kullandığınız bir site var mı?
Özellikle hızlı SMS düşen ve sorun çıkarmayan bir yer arıyorum. Kullanan varsa deneyimini yazarsa çok iyi olur 🙏
Fabrikaservis.com.tr - Samsung & Sony & Philips TV Servis
Samsung Servis, Sony Servis ve Philips Servis Hizmetlerinde Güvenilir Çözüm
Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır televizyon servis işiyle uğraşan, araştıran ve farklı servisleri deneyimlemiş biri olarak biraz detaylı bir paylaşım yapmak istedim. Özellikle Samsung servis, Sony servis ve Philips servis konusunda ciddi bir karmaşa var ve doğru servisi bulmak gerçekten zor olabiliyor.
Ben de bu süreçte farklı servisleri denedim, araştırdım ve sonunda biraz daha kurumsal çalışan bir yapı ile karşılaştım.
Samsung Servis Deneyimi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Samsung TV’lerde en sık karşılaşılan sorunlar genelde:
- Ekran kararması
- LED bar arızası
- Görüntü gidip gelmesi
- Anakart problemleri
Bu tarz durumlarda işin ehli olmayan bir yere giderseniz cihaz daha kötü hale gelebiliyor. Benim yaşadığım süreçte özellikle hızlı müdahale ve doğru teşhis çok önemliydi.
Bu noktada detaylı bilgi almak isteyenler için şu sayfayı incelemenizi öneririm:
👉 Samsung servis hizmeti hakkında detaylar:
Burada yapılan işlemler, fiyat aralıkları ve süreç oldukça net anlatılmış.
Sony Servis Süreci Nasıl Olmalı?
Sony tarafında işler biraz daha hassas çünkü cihazlar genelde daha kompleks oluyor. Özellikle:
- Power kart arızası
- HDMI port sorunları
- Anakart problemleri
gibi durumlarda doğru müdahale şart.
Benim dikkatimi çeken şey şu oldu; bazı servisler direkt değişim önerirken bazıları gerçekten tamir odaklı yaklaşıyor. Bu ciddi fark yaratıyor.
Sony kullanıcıları için detaylı servis sürecini incelemek isteyenler buraya bakabilir:
👉 Sony servis detaylı inceleme:
Philips Servis Hizmetinde En Çok Yaşanan Sorunlar
Philips TV kullanıcılarının genelde yaşadığı problemler:
- Ses var görüntü yok
- Ambilight sorunları
- Yazılım kaynaklı hatalar
Bu tip sorunlarda doğru analiz yapılmadan işlem yapılması hem maliyeti artırıyor hem de sorunu çözmüyor.
Philips kullanıcıları için detaylı servis sürecine buradan ulaşabilirsiniz:
👉 Philips servis hizmet detayları:
Genel Olarak Fabrika Servis Nasıl Çalışıyor?
Benim deneyimimde en önemli farklar şunlar oldu:
- Aynı gün servis yönlendirme
- Önce arıza tespiti sonra fiyat bilgisi
- Onay olmadan işlem yapılmaması
- Yapılan işlemlere garanti verilmesi
Ayrıca İstanbul genelinde hizmet vermeleri de büyük avantaj. Çünkü çoğu servis belirli bölgelerle sınırlı kalıyor.
Fiyatlar Ne Durumda? (Gerçekçi Bilgi)
Genel bir fikir vermesi açısından:
- LED bar tamiri → 300 – 900 TL
- Anakart tamiri → 500 – 2500 TL
- Ekran değişimi → 1500 TL ve üzeri
Tabii bu tamamen modele ve arızaya göre değişiyor ama en azından bir referans olur.
Neden Doğru Servis Seçimi Çok Önemli?
Şunu net söyleyebilirim:
Yanlış servise gitmek bazen yeni TV almaktan daha pahalıya patlayabiliyor.
Benim başıma gelmişti, yanlış müdahale sonrası ikinci kez servis çağırmak zorunda kaldım. O yüzden artık biraz daha araştırarak hareket ediyorum.
Sonuç Olarak
Eğer:
- Samsung servis arıyorsanız
- Sony servis konusunda güvenilir bir yer bakıyorsanız
- Philips servis için detaylı bilgi istiyorsanız
yukarıdaki linklere göz atmanız faydalı olur.
Benim gibi bu süreçten geçen biri olarak söyleyebilirim ki, doğru servis bulduğunuzda gerçekten ciddi fark yaratıyor.
Bir süredir işletmelerde kullanılan kablosuz çağrı sistemi / garson çağrı sistemi konusunu araştırıyorum. Özellikle restoran ve kafe gibi yerlerde müşterinin garsonu beklemesi bazen ciddi sorun olabiliyor. Personel sürekli masaları kontrol etmek zorunda kalıyor ve yoğun saatlerde bazı çağrılar gözden kaçabiliyor.
Bu yüzden masa üzerine konulan garson çağrı butonu olan kablosuz çağrı sistemleri mantıklı mı diye merak etmeye başladım. Teoride müşteri butona basıyor, çağrı direkt ekrana düşüyor ve garson hemen haberdar oluyor gibi görünüyor ama pratikte gerçekten faydasını gören işletmeler var mı merak ediyorum.
Biraz araştırırken Vycall gibi sistemlere denk geldim ama gerçek kullanıcı deneyimi daha önemli benim için.
Burada kendi işletmesinde ya da çalıştığı yerde garson çağrı sistemi kullanan var mı?
Gerçekten servis hızını ve müşteri memnuniyetini artırıyor mu yoksa çok gerekli olmayan bir sistem mi? Deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim.

Instagram Story SS Alınca Bildirim Gidiyor mu?
Selamlar! Bugün Instagram kullanıcılarının sıkça merak ettiği bir konuya açıklık getireceğiz: Instagram Story’e ekran görüntüsü (SS) alınca karşı tarafa bildirim gider mi?
Kısa ve net cevap verelim: Hayır, Instagram story’lerin ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmez.
Yani birinin hikâyesini izlerken ekran görüntüsü alırsanız, hikâyeyi paylaşan kişi bunu göremez.
Instagram’da story izleyenler listesi bulunur ve hikâyenizi kimlerin gördüğünü bu listeden takip edebilirsiniz. Ancak bu liste yalnızca hikâyeyi görüntüleyen kişileri gösterir. Kimin ekran görüntüsü aldığını gösteren bir özellik şu anda bulunmamaktadır.
Bazen kullanıcılar, story görüntüleyenler listesini görünce “Acaba SS alınca bildirim gidiyor mu?” diye düşünebiliyor. Ancak Instagram’ın mevcut sisteminde story’ler için böyle bir bildirim özelliği yer almıyor. Bu yüzden bir hikâyenin ekran görüntüsünü almak, hikâye sahibine herhangi bir uyarı göndermez.
Yine de küçük bir istisnadan bahsetmek gerekir. Instagram’da DM üzerinden gönderilen tek seferlik fotoğraf veya video gibi bazı geçici içeriklerde ekran görüntüsü alındığında bildirim gönderilebilmektedir. Fakat bu durum story’ler için geçerli değildir.
Özetle söylemek gerekirse; Instagram story’lerde ekran görüntüsü aldığınızda karşı tarafa bildirim gitmez. Ancak geçici mesaj içeriklerinde sistem farklı çalışabilir.
Kaynak:
Selamlar beyler, hanımlar;
Biliyorsunuz Instagram'da kim takibi bırakmış, kim geri takip yapmamış görmek tam bir işkence. Store'daki uygulamaların %90'ı ya şifre istiyor (hesabı kaptırma riski) ya da reklam izletmekten analiz yapmaya fırsat vermiyor. Geçenlerde kurcalarken Takipci.al'ın ücretsiz bir aracına denk geldim, beklentimin üzerinde çıktı.
Neden Paylaşıyorum? Genelde bu tarz siteler güven vermez ama bu sistem tamamen şifresiz çalışıyor. Sadece kullanıcı adınızı yazıyorsunuz, sistem arka planda bir tarama yapıyor. "Hesabım çalınır mı?" derdi yok, çünkü şifre girmiyorsunuz.
Sistem Nasıl İşliyor? (Kısa Rehber):
- Takipci.al sitesine girip "Ücretsiz Araçlar" kısmına geliyorsunuz.
- Instagram Takip Etmeyenler Aracını seçiyorsunuz.
- Kullanıcı adınızı yazıp miktarı (genelde 1000 seçiliyor) belirliyorsunuz.
- Bir 5 dakika kadar analiz süresi var (o sırada bir çay koyun), sonra çat diye liste dökülüyor.
Kişisel Yorumum: Benim en sevdiğim yanı arayüzün çok temiz olması. Karmaşık tablolarla uğraşmıyorsunuz. Özellikle "takibe takip" yapıp sonra çakallık yapıp takipten çıkanları ayıklamak için birebir. 2026 model güncel bir algoritma kullanıyorlar sanırım, doğruluk oranı gayet yüksek.
Ücretsiz olması ve 7/24 WhatsApp destek hatlarının olması da ayrı bir artı. Instagram hesabını daha profesyonel yönetmek isteyen ya da sadece "kim bu beni takip etmeyenler" diyenler bir baksın derim.
Aranızda daha önce kullanan var mı? Ya da benzer, şifresiz çalışan başka önerisi olan?
İşte Link:
Selamlar, bir süredir “takipçi satın alma” tarafında farklı siteleri denedim, karşılaştırdım ve özellikle güven + hizmet standardı konusuna çok dikkat ederek ilerledim. Bu süreçte en çok önem verdiğim şeyler şunlardı: ödeme güvenliği, müşteri desteğinin erişilebilirliği, hizmet açıklamalarının netliği ve sipariş sonrası sürecin şeffaf ilerlemesi.
Bu başlıkta, Takipçi Al için kendi değerlendirmemi; reklam diliyle değil, “bir siteyi güvenilir yapan kriterler” üzerinden paylaşacağım. Çünkü bu sektörde iyi hizmeti ayırt eden şey, sadece “paket satması” değil; süreçleri kurumsal şekilde yönetebilmesi.
Takipçi Al’ı Güvenilir Gösteren Temel Kriterler
1) Güvenli Ödeme: 3D Secure ile İşlem Standardı
Benim için en kritik nokta ödeme adımıydı. Takipçi Al tarafında ödeme sürecinin 3D Secure ile ilerlemesi, kart işlemlerinin “standart e-ticaret mantığında” güvenli doğrulama ile yapılması açısından önemli bir güven sinyali.
- Ödeme adımı net
- İşlem akışı düzenli
- Kullanıcı açısından “ne ödediğini” anladığın bir yapı var
Bu tip ayrıntılar küçük gibi görünür ama güvenilir platformlarda olmazsa olmazdır.
2) 7/24 Canlı Destek: “Satış Öncesi” ve “Sipariş Sonrası” İletişim
Sadece satış anında değil, sipariş sonrasında da bir muhatap bulabilmek çok değerli. Takipçi Al’da sevdiğim taraflardan biri; iletişim/destek tarafının erişilebilir olması.
- Paket seçimi konusunda yönlendirme
- Sipariş süreciyle ilgili bilgilendirme
- Sorulara hızlı dönüş
Bu tarz “destek standardı”, markanın işi ciddiye aldığını gösterir. Forumlarda en çok şikâyet edilen şey genelde “ulaşamamak” olur; burada o his oluşmuyor.
3) Şeffaf Hizmet Anlatımı: Paket İçeriği Anlaşılır
Güvenilir sitelerde paketlerin ne sunduğu net yazar. Takipçi Al’da paket sayfalarında hizmetin anlatımının anlaşılır olması, bence kullanıcı deneyimini ciddi artırıyor.
Benim baktığım detaylar:
- Paket türleri anlaşılır mı?
- Sipariş nasıl veriliyor, ne isteniyor net mi?
- Süreç “kullanıcı adı / link” üzerinden mi ilerliyor?

Bu netlik, kullanıcıyı boşlukta bırakmadığı için marka güvenini yükseltiyor.
4) Kurumsal İmaj: Süreç Yönetimi ve Düzen
Takipçi satın alma gibi hızlı karar verilen bir alanda, site arayüzü ve işleyiş “dağınık” ise insanın güveni kırılıyor. Takipçi Al’da ise genel olarak daha düzenli, kurumsal bir yapı hissi var:
- Site akışı karmaşık değil
- Sipariş adımları anlaşılır
- Hizmet mantığı belli, “rastgele” durmuyor
Bu da bence “bu işte deneyimli bir ekip var” algısını destekliyor.
5) Marka İtibarı: Güven Üreten Detaylar
Bir markayı güçlü yapan şey; tek bir iddiadan çok, birbiriyle uyumlu detayların toplamıdır. Takipçi Al tarafında da şu detaylar marka itibarı açısından iyi sinyal veriyor:
- Ödeme standardının güven vermesi
- Destek tarafında muhatap bulunması
- Paketlerin anlaşılır biçimde sunulması
- Genel kurumsal görünüm ve süreç düzeni
Benim gözümde “güvenilir” tanımı zaten bu: Kullanıcıyı belirsiz bırakmayan, süreçleri düzenli yöneten ve iletişimi açık tutan yapı.
Hangi Kullanıcılar İçin Daha Uygun?
Aynı hizmet herkes için aynı amaçla kullanılmıyor. Ben bu tip platformlarda kullanıcıların genelde şu hedeflerle geldiğini görüyorum:
- Yeni hesap: başlangıç görünümü ve sosyal kanıt
- İçerik üreten hesap: profili daha dolu göstermek
- Küçük işletme: sayfa algısını daha kurumsal göstermek
- Kampanya dönemi: kısa süreli görünürlük desteği
Takipçi Al da bu hedeflere uygun paket mantığıyla ilerliyor; en azından site yapısı buna göre kurgulanmış.
Kısa Karşılaştırma Tablosu: “Güven Sinyalleri” Açısından
KriterBeklentiTakipçi Al’da HissiÖdeme güvenliğiDoğrulama ve standart süreçDüzenli ve güven veren akışCanlı destekUlaşılabilir muhatapİletişim tarafı güçlüPaket şeffaflığıAnlaşılır açıklamaPaket mantığı netKurumsal görünümDağınık olmamasıDüzenli ve profesyonelSüreç yönetimiSipariş adımlarının netliğiKullanıcıyı yormuyor
Sık Sorulanlar (Forum İçin Net Cevaplar)
Takipçi Al güvenilir mi?
Benim değerlendirmem: ödeme tarafındaki standart, destek erişilebilirliği ve genel süreç düzeni nedeniyle güven veren bir yapı.
Ödeme tarafı nasıl?
Standart doğrulamalı akış (3D Secure) ile ilerlemesi, bu alanda önemli bir artı.
Destek gerçekten önemli mi?
Bence evet. Çünkü bu sektörde farkı yaratan şey “sadece satmak” değil, süreçte muhatap olabilmek.
Paket seçimi karışık mı?
Hayır, paketlerin mantığı anlaşılır. “Ne alıyorum?” sorusunu cevapsız bırakmıyor.

Sonuç: Benim Gözümde Takipçi Al Neden Güven Veren Bir Platform?
Benim için bir platformun güvenilirliği; “en çok bağıran” ya da “en çok vaat eden” olması değil, sessizce düzgün işlemesiyle anlaşılır. Takipçi Al da tam olarak o hissi veriyor: ödeme güvenliği tarafında standart, iletişim/destek tarafında erişilebilir, paket anlatımlarında daha şeffaf ve genel anlamda kurumsal.
Ben forumda birine önerirken, “mucize” gibi anlatmam. Ama “güvenli ödeme + muhatap + düzenli süreç” arayan biri için, Takipçi Al benim listemde üst sıralarda.
Merhabalar arkadaşlar, bir süredir YouTube kanalımla uğraşıyorum ama abone sayısı çok yavaş artıyor. Açıkçası YouTube abone hilesi diye bir şey var mı gerçekten çalışan, güvenilir bir site bulmaya çalışıyorum ama net bir şey göremedim. İnternette çok fazla site var ama hangisi gerçek hangisi boş anlamak zor. 2026 yılında gerçekten işe yarayan, sorun çıkarmayan bir yöntem ya da site kullanan var mı? Deneyen olduysa deneyimini yazabilir mi, ban riski falan oluyor mu merak ediyorum. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
En İyi Takipçi Satın Alma Siteleri (2026)
📌 En İyi Instagram Takipçi Satın Alma Siteleri ve Fiyatları (2026)
2026 itibarıyla Instagram, yalnızca içerik paylaşılan bir platform değil; marka algısı, güven ve gelir üreten ciddi bir dijital alan haline gelmiş durumda. Bu nedenle takipçi sayısı, bir hesabın ilk izlenimini ve ciddiyetini doğrudan etkiliyor.
Takipçi sayısı yüksek olan hesaplar:
- Daha güvenilir algılanıyor
- Keşfet ve önerilerde daha görünür oluyor
- Organik etkileşimi daha kolay topluyor
- Marka iş birliklerinde avantaj sağlıyor
Bu yüzden birçok kullanıcı instagram takipçi satın al seçeneğini, hesabını daha hızlı ve güçlü konuma taşımak için değerlendiriyor.
🔍 Takipçi Satın Alma Süreci Nasıl İşliyor?
- Paket seçiliyor (gerçek / organik / aktif)
- Sadece kullanıcı adı giriliyor (şifre istenmiyor)
- 3D güvenli ödeme ile satın alma yapılıyor
- Sipariş otomatik olarak işleme alınıyor
- Gönderim kısa sürede başlıyor
- 7/24 WhatsApp destek ile süreç takip edilebiliyor
Doğru platform seçildiğinde süreç hem güvenli hem de sorunsuz ilerliyor.
✅ Takipçi Satın Almanın Avantajları
- Sosyal kanıt oluşturur
- Hesabı daha dolu ve profesyonel gösterir
- Organik takipçi kazanımını hızlandırır
- Etkileşim oranlarının artmasına yardımcı olur
- Yeni hesaplar için ciddi bir başlangıç avantajı sağlar
Özellikle içerik üretmeye yeni başlayanlar için motivasyonu da artırıyor.
⭐ 2026’nın Öne Çıkan Instagram Takipçi Siteleri
1️⃣ Takipci.Al – 10/10
Türkiye merkezli, %100 Türk altyapısı
Gerçek & organik takipçi seçenekleri
3D güvenli ödeme
Hızlı gönderim + 7/24 WhatsApp destek
Fiyat / performans açısından öne çıkıyor
👉
2️⃣ SocialDoping – 9.9/10
Global odaklı, teslimat hızlı
Daha çok yurt dışı projeler için tercih ediliyor
3️⃣ Famoid – 8/10
Yabancı firma
Kaliteli ama Türkiye için fiyatları yüksek ve destek sınırlı
💰 Instagram Takipçi Fiyatları (2026 – Ortalama)
- 250 Takipçi → ~137 TL
- 500 Takipçi → ~269 TL
- 1.000 Takipçi → ~517 TL
- 5.000 Takipçi → ~2480 TL
- 10.000 Takipçi → ~4764 TL
Fiyatlar hizmet türüne (organik, Türk, premium) göre değişebiliyor.
🧠 Kısa Sonuç
Instagram’da hızlı ama kontrollü büyümek isteyenler için takipçi satın alma, doğru siteyle kullanıldığında ciddi avantaj sağlıyor.
Güvenlik, destek ve altyapı açısından bakıldığında Takipci.Al, 2026 için en mantıklı seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.
Eser Yapı Cam Balkon, İzmir’de uzun yıllardır hizmet veren, kaliteyi, güveni ve estetiği bir araya getiren bir cam balkon markasıdır.
Modern yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirmek isteyen müşterilere özel çözümler sunan firmamız, cam balkon, giyotin sistem, otomatik cam, ısıcamlı sürme sistem gibi geniş ürün yelpazesiyle öne çıkmaktadır.
İzmir cam balkon denildiğinde, doğru ölçü, kaliteli malzeme ve profesyonel montaj üçlüsünü bir arada sunan Eser Yapı Cam Balkon, müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla sektörde güven kazanmıştır.
🔹 Hizmetlerimiz
Cam Balkon Sistemleri İzmir
Ev, ofis, kafe ve restoran gibi alanlarda estetik bir görünüm sağlarken, ısı yalıtımı ve güvenliği de ön planda tutan modern cam balkon çözümleri sunuyoruz.
Kullanılan tüm cam ve alüminyum profiller, yerli üretim ve CE belgeli ürünlerdir.
Giyotin Cam Sistemleri
Otomatik yukarı-aşağı hareket eden giyotin cam sistemleri, özellikle kafe ve restoranlarda konforlu kullanım sunar.
Sessiz motor teknolojisi ve uzaktan kumanda desteğiyle modern bir deneyim sağlar.
Sürme Cam Balkon
Dar alanlar için ideal olan sürme sistemler, yüksek sızdırmazlık özelliği ve estetik görünümüyle hem ev hem ticari mekânlarda tercih edilir.
Isıcamlı Sistemler
Isı yalıtımı sağlayan çift camlı sistemler, İzmir’in hem sıcak yaz hem serin kış koşullarına uygundur. Enerji tasarrufu ve konforu bir arada sunar.
🌇 Hizmet Bölgelerimiz
Eser Yapı Cam Balkon, İzmir merkez başta olmak üzere Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Buca, Narlıdere, Gaziemir, Urla ve Çeşme gibi tüm ilçelerde ücretsiz keşif, ölçüm ve montaj hizmeti sunmaktadır.
💬 Müşteri Yorumları
“Giyotin sistem cam balkon yaptırdım, motoru sessiz ve çok kaliteli. Montaj ekibi söz verdikleri günde geldi, işçilik tertemizdi.” – Hakan K. / Bornova
“Cam balkonun hem görünümü hem dayanıklılığı çok iyi. Özellikle kışın rüzgâr girmemesi büyük fark yarattı. Kesinlikle tavsiye ederim.” – Elif T. / Karşıyaka
⚙️ Neden Eser Yapı Cam Balkon?
- 🔸 Uzun ömürlü malzeme ve garantili sistemler
- 🔸 Alanında uzman montaj ekibi
- 🔸 Ücretsiz keşif ve fiyatlandırma
- 🔸 Modern tasarımlar, mekâna özel çözümler
- 🔸 Satış sonrası destek ve servis garantisi
Eser Yapı olarak, her projede müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Ürünlerimiz yalnızca estetik değil, aynı zamanda enerji tasarrufu ve güvenlik açısından da avantaj sağlar.
🏠 Sonuç
İzmir’de eviniz, ofisiniz ya da işletmeniz için dayanıklı, estetik ve uzun ömürlü cam balkon çözümleri arıyorsanız;
Eser Yapı Cam Balkon, sektördeki deneyimi ve profesyonelliğiyle size en doğru hizmeti sunar.
Kaliteli malzeme, uzman işçilik ve zamanında teslim prensibiyle İzmir cam balkon projelerinde fark yaratıyoruz.
👉 Daha fazla bilgi ve ücretsiz keşif için:
Whatsapp Kanal Üyesi Satın Alma Deneyimim
Selam millet! takipçi al sitesinin Whatsapp kanal üyesi satın al paketlerini deneyimledim ve sonucunu sizlerle paylaşıyorum.
Geçen hafta bir deneme yapayım dedim ve takipci.al sitesinden WhatsApp kanal üyesi hizmeti satın aldım. Açıkçası önce biraz tereddüt ettim, çünkü bu tarz sitelere güvenmek zor olabiliyor. Ama şaşırtıcı şekilde gayet sorunsuz ilerledi.
Ödemeyi yaptıktan sonra üyeler birkaç saat içinde gelmeye başladı. Kanalın görünürlüğü bir anda arttı, hatta birkaç organik katılım da geldi sonrasında. En güzeli de destek ekibi çok ilgiliydi, anında yanıt verdiler.
Kısacası ben memnun kaldım. Eğer kanalını biraz canlandırmak istiyorsan takipci.al’ı deneyebilirsin, bence gayet güvenilir bir site 👍
BURADAN siz de whatsapp takipçi paketlerine bakabilir ve kanalınızı büyütebilirsiniz.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4.433)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0