Anal Fistül, seton ameliyatı olanlar
|
Ev alırken aracı takasta kullanmak
|
Perianal fistül için seton ameliyatı
Merhabalar,
Bu hastalık aslında 2019 yılında yaşadığım perianal apse sonrasında dünyama girmiş hiç farkında değilim. Farkında değilim diyorum çünkü 2019 yılında geçirdiğim perianal apse drenaj operasyonundan sonra sağolsun doktorumun bana bilgi vermemesi sonucu hastalıkla tekrar karşı karşıya gelince farkına varmış oldum. rahatsızlığım 2023 ağustos ayında tekrar beni rahatsız etmeye başladı. Şubat 2024 te apse artık kalçama indiğinden bu sefer apseyi boşaltılması için kalçamda delik açıldı yani bildiğin ekstra makat gibiydi. oradan apse boşaltıldı sonrasında açılan bu delik kapandı ardından kapanan nokta tekrardan şişti tekrar boşaltıldı. ve sonrasında artık kendi kendine şişip boşalmaya başladı. yani fistül oluştu.
Fistül için 30 nisanda medicalpark göztepe hastanesi genel cerrah tarık cevhere ameliyat oldum ancak ameliyat olamadı. çünkü doktor iç ağızı bulamadığını bu neden seton ameliyatını başarıyla yapamadığını söyledi. an itibariyle fistül hastası olarak hayatıma devam ediyorum ve ameliyatı düzgün yapabilecek doktor arıyorum. Bu şekilde benim gibi olan hastaların görüşlerine ihtiyacım var. ayrıca ameliyat olan arkadaşların doktor tavsiyelerine ihtiyacım var. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 308 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic